GIRTĄ VAIRUOTOJĄ SUSTABDĖ…PAKELĖS MEDŽIAI

0
19
alkotesteris 74339662

Jau vakare dvidešimtmetis vyras, gyvenantis Rokiškio rajono Obelių miestelio Vytauto gatvėje, važinėjosi automobiliu Honda Civic. Važinėjo Zarasų rajono keliais. Jaunas vyras buvo neblaivus. Gal promilės ir „teikė“ tiek daug drąsos.

Nesitikėjo vyras, kad gali kas nors jį tą vakarą nuošaliame kelyje sustabdyti. Sustabdė ne pareigūnai. Sustabdė medžiai. Į kuriuos vairuotojas automobiliu trenkėsi, nesuvaldęs transporto priemonės ir nuvažiavęs nuo kelio. Avarija įvyko kelio Dusetos – Antazavė – Kumpuoliai 16 kilometre. Nukentėjo kartu važiavusi vairuotojo vienmetė. Ji dėl kaukolės pamato lūžio paguldyta į VšĮ Utenos ligoninę. Dvidešimtmetė gydoma reanimacijos skyriuje. Išsigandęs vairuotojas iš autoįvykio vietos pabėgo.

Vakar, kitą dieną po įvykio, apie pusė pirmos nakties, jis buvo surastas namuose ir sulaikytas. Į alkotesterį jaunas žmogus pripūtė 1,66 promilės.

Dėl šios jauno vyro veikos pradėtas ikiteisminis tyrimas. Apie tai informuojama Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimų apie ypatingus įvykius ir nusikalstamas veikas suvestinėje.

Jeronimas Butkus

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite