DUSETŲ SENIŪNIJOJE UGNIS PASIGLEMŽĖ ŪKINĮ PASTATĄ

0
26
ugnis

Vakar, apie 19 valandą, buvo gautas pranešimas apie gaisrą Dusetų seniūnijos Marciūniškių kaime. Netrukus nelaimės vietoje pasirodė ugniagesiai gelbėtojai. Kai jie atvyko į gaisravietę, jau atvira liepsna degė medinis karkasinis ūkinis pastatas. Šio statinio viduje įrengtas bitininko kambarys ir malkinė. Į dvikovą su ugnimi stojo Zarasų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ir Zarasų priešgaisrinės saugos tarnybos ugniagesiai gelbėtojai.

Ugnis buvo atkakli ir jau labai įsismarkavusi, jo liežuviai pasiglemžė pastatą, garaže stovėjusį traktorių, kitus ūkio apyvokos daiktus. Sudegė keturi aviliai, stovėję trijų metrų atstumu nuo pastato. Ugnis pasiglemžė ir šalia stovėjusio 20 kvadratinių metrų poilsio namelio šiferio stogą. Apdegė šio namelio sienos. Dėl gaisro priežastys ir aplinkybės yra tiriamos.
Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite