LIŪDNI JONINIŲ ATGARSIAI

0
25
alkotesteris 74339662

Šių metų Joninių naktį prieš vidurdienį Turmanto miestelyje Zaraso gatvėje buvo sustabdytas automobilis „Chrysler grand voyager”. Vairavo jį girtas vairuotojas, gimęs 1967 metais. Į policijos alkotesterį jis pripūtė 2,28 promilės. Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pažeidėjo kraujyje medikai nustatė mažiausią koncentraciją 2,02 promilės etilo alkoholio.

Nelinksma ta Joninių naktis buvo vyrui. Vietoj šventinių pramogų, Joninių laužų buvo procedūros policijos komisariate ir medicinos įstaigose.

Ir tai viskas visai neseniai buvo prisiminta Utenos apylinkės teismo Zarasų rūmuose. Čia buvo nagrinėta administracinio pažeidimo byla.

Pažeidėjas A. R. pripažintas kaltu pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 281 straipsnio 7 dalį ir jam paskira bausmė – 20 parų areštas.

Ir tai ne viskas. Uždrausta vairuoti transporto priemones dvejiems metams. Buvo sprendžiamas klausimas ir dėl automobilio konfiskavimo. Iš pažeidėjo nuspręsta išieškoti konfiskuotinos nusikalstamos veikos padarymo įrankio, automobilio, piniginis ekvivalentas – 1390 eurų. Šie pinigai skirti valstybės naudai.
Čia tai liūdni Joninių prisiminimai.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite