MIRTIS PRIE LUODŽIO EŽERO: PASEKMĖS GALĖJO BŪTI SKAUDESNĖS

0
37
zvake2 300x200

Vakar apie 19 valandą 15 minučių Bendrojo pagalbos centras gavo pranešimą. Luodžio ežere apvirto kateris ir skęsta du jame plaukę vyrai. Zarasų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai išskubėjo į nelaimės vietą – Salako seniūnijos Dumblynės viensėdį. Atvyko čia ir Salako ugniagesių komandos vyrai.

Kai atvyko gelbėtojai, abu vyrai buvo išsigelbėję ir išlipę į ežero krantą.
Dar vienas vyras buvo miręs. Jis buvo ištrauktas iškart apvirtus kateriui ir buvo gyvas. Tačiau netrukus staiga mirė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurio metu ir paaiškės mirties priežastis.

Pasirodo kateriu važinėjosi vilniečių šeima. Septyniasdešimt septynerių metų tėvas su sūnumi ir posūniu. Tėvas valdė katerį, staiga jam matyt sušlubavo sveikata ir kateris virto. Visi atsidūrė vandenyje. Laimei, viskas vyko netoli kranto.

Ugniagesiai, panaudoję gelbėjimo valtį ir virvę katerį užtraukė ant ežero kranto.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite