DAR KARTĄ APIE NAMŲ RENOVACIJĄ ZARASUOSE

0
24
100 7664

Apie prie renovuojamųjų namų netvarką Zarasuose jau rašėme. Aplink voliojasi statybinės medžiagas, jų nuolaužos, plytgalių ir cemento gabalai. Tai teršia mūsų miestą, daro žalą aplinkai. Tik neteko girdėti, kad už tai būtų kas nors nubaustas. Darbo kultūra tai ne tik saugoma aplinka. Darbo kultūra vaizdžiai byloja apie žmogaus sugebėjimus, profesionalumą, meilę darbų, pagarbą žmonėms. Nuo darbo kultūros žymiai dalimi priklausys ir darbų kokybė. Nelauk geros kokybės iš apsileidusio ir tinginio. Čia jau aksioma.

O štai Šiaulių g. namo Nr. 5 renovuotojai demonstruoja nepagarba gyventojams. Štai kokius langus jie įrenginėja renovuojame name. Žodžiu, langai tokie „švarus“, kad jais nei pačiam džiaugtis, nei kitam pasigirti. Žodžiu, jie vaizdžiai „giria“ ir statybininkus ir jų vadovus.

Jonas Alekna
Nuotraukoje: štai kokie langai renovuojamame name adresu: Šaulių g. 5, Zarasuose.

Reklama: svetainės baldai

100 7674

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite