KVIEČIAME Į RUDENS MUGĘ ,,ŠIMTAS PYRAGŲ“ ZARASUOSE !

0
56
muge

2018 m. rugsėjo 29 d. (šeštadienį) Zarasuose, Sėlių aikštėje, vyks ūkininkų, amatininkų ir rajono bendruomenių mugė.

Šventės pradžia – 9.00 val.

PROGRAMOJE:

Seniūnijų, bendruomenių, įstaigų, mokyklų konkursas ,,Šimtas pyragų“, prisistatymas ir degustacija, nominacijų teikimas.

Kviečiame sodininkus, žemdirbius ir daržovių augintojus dalyvauti varžytuvėse.

Vyks storiausio moliūgo, ilgiausios cukinijos, ilgiausios svogūnų pynės, didžiausio pomidoro, didžiausios bulvės, įdomiausios morkos, egzotiškos daržovės ir vaisiaus rinkimai.

Vyks prekyba ūkininkų išaugintu derliumi, dekoratyviniais krūmais, vaismedžiais, mėsos ir žuvies produktais bei kitais gardėsiais, liaudiškos muzikos koncertas.

Konkurso ,,Metų ūkis-2018‘‘ nugalėtojų ir gražiausių sodybų šeimininkų apdovanojimai.

Dėl prekybos kreiptis į Zarasų miesto seniūniją, tel. (8 385) 30511.

Dėl dalyvavimo ,,Šimtas pyragų“ konkurse kreiptis į Kaimo plėtros skyrių, tel. 37164, 8 687 36499

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite