ŠĮ SEZONĄ ZARASAI TURISTUS TRAUKĖ NE TIK GAMTA, BET IR PRAMOGOMIS

0
21
min news zrs 795 GNTV Logo brand since 2016

Nors rudenį rekomenduojama skaičiuoti viščiukus, šalies kurortai tokiu metu skaičiuoja apsilankiusius turistus, vertina populiariausias vietas bei pramogas. Šiemet turizmo sezonas buvo labai aktyvus, sako pramogas siūlantieji ir neslepia, kad tai įtakojo nepaprastai šilta ir saulėta vasara.

Vasaros ir turizmo sezonas jau baigėsi, nors rugsėjis dar lepina šiluma, tačiau šalies kurortai ištuštėjo ir jau gali suskaičiuoti praėjusios vasaros pasiekimus bei trūkumus. Zarasuose esančių vandenlenčių bei batutų parko vadovai sako, kad sezonas buvo puikus.

Prabėgusia neįprastai šilta ir saulėta vasara džiaugiasi ne tik vandens pramogas organizuojantieji. Kurorto statusą turinčių Zarasų rajono savivaldybės vadovai teigia, kad turistų antplūdį pajuto ir kiti paslaugų teikėjai, nors sezonas įsibėgėjo nedrąsiai.

Zarasų rajono savivaldybės informacija

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite