KVIEČIAME Į UTENIŠKIO DANIAUS GALIAUSKO TAPYBOS DARBŲ PARODOS ATIDARYMĄ

0
22
Galiausko tapybos paroda

Jūros ošimas, bangų mūša, smėlio kopos, vėjyje nugairintų pušų ar senai pamirštų prieplaukos polių likučiai – visa tai pamatysite ir pajusite dailininko, Utenos meno mokyklos mokytojo Daniaus Galiausko tapybos darbuose spalio 2 d., antradienį, 17 val. Zarasų viešosios bibliotekos I aukšto galerijoje.

Apie menininką:

• 1995 m. baigė Kauno aukštesniąją meno mokyklą, įgijo dailiojo stiklo meistro kvalifikaciją;
• 2002 m. Vilniaus dailės akademijos perkvalifikavimo studijose suteiktas dailės pedagogo vardas;
• 2007 m. VDU, menų instituto, menotyros bakalauro kvalifikacinis laipsnis.
• Nuo 1995 m. dirba pedagoginį darbą dailės srityje. Šiuo metu dirba Utenos meno mokykloje, dailės skyriuje.
Tapybos darbų autorius dalyvauja parodose, pleneruose, kultūriniuose bei kūrybiniuose projektuose Lietuvoje ir už jos ribų. Savo meninius ieškojimus realizuoja aliejinės tapybos darbuose.
Kūrybai menininką įkvepia gamta, jos nuolatinė kaita, transformacijos bei begalinė, neišsemiama spalvų ir formų įvairovė. Savo darbuose stengiasi užfiksuoti momentinių emocijų būsenas, todėl drobėse dažnai atsiranda spontaniški nenumatyti dariniai, netikėtos spalvos.

Zarasų viešosios bibliotekos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite