KVIEČIAME Į SMALVŲ KAIMO „KRAŠTIEČIŲ“ ŠVENTĘ!

0
36
smalvos

SPALIO 6 D. KVIEČIAME Į SMALVŲ KAIMO „KRAŠTIEČIŲ“ ŠVENTĘ!

ŠVENTĖS PROGRAMA:

11.00 val. Šventos mišios Smalvų Švč. Mergelės Marijos Rožančinės bažnyčioje (giedos Vilniaus r. Rudaminos „Ryto“ gimnazijos mišrusis choras „Balsų mozaika“- vadovė Lina Jaskevičienė)

12. 00 val. Koncertas Smalvų kaimo salėje.
Dalyvauja: Smalvų kaimo saviveiklininkai, Zarasų r. Dusetų kultūros centro Antazavės tradicinė kapela, Vilniaus r. Rudaminos „Ryto“ gimnazijos mišrusis choras „Balsų mozaika“ (vadovė Lina Jaskevičienė), Giulija

Po koncerto vyks vakaronė „Kraštiečių pasibuvimas“

Šventės metu vyks Eleonoros Chmieliauskienės tapybos darbų paroda

Smalvų krašto istorijų knygos ir nuotraukų paroda „Smalvų kraštas: vakar ir šiandien“

Konditerinių kepinių paroda – konkursas

Norėdami išsaugoti savo kultūrinį paveldą, rinksime auką Smalvų bažnyčios remontui

Renginių metu bus filmuojama ir fotografuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite