ŠAUKIAMOS IŠPLĖSTINĖS SENIŪNAIČIŲ SUEIGOS

0
29
min news zrs 837 Information icon3

TURMANTO SENIŪNIJA

Turmanto seniūnijos Išplėstinė seniūnaičių sueiga vyks š.m. spalio 26 d. 15.00 val. Turmanto seniūnijos salėje.

IMBRADO SENIŪNIJA

Vadovaujantis ,,Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017–2019 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės ,,Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ įgyvendinimo Zarasų rajono savivaldybėje aprašu“, patvirtintu Zarasų rajono savivaldybės tarybos 2017-07-13 sprendimu Nr. T-150 (2018-06-29 sprendimo Nr. T-137 redakcija), šaukiamas Imbrado seniūnijos išplėstinės seniūnaičių sueigos posėdis. Posėdis vyks 2018 m. spalio 24 d., trečiadienį, 13:00 val., Imbrado seniūnijos patalpose (Ežero g. 5, Imbrado k., Zarasų r. sav.).

Darbotvarkėje – pagal Priemonę 2.3 ,,Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ 2018 m. pateiktų paraiškų vertinimas.

Kviečiu dalyvauti sprendimo teisę turinčius išplėstinės sueigos narius: Imbrado seniūnijos seniūnaičius ir bendruomeninių organizacijų deleguotus atstovus. Posėdis yra viešas, stebėtojų teisėmis gali dalyvauti visi suinteresuoti asmenys.

Imbrado seniūnijos seniūnas Vygirdas Žalkauskas

ANTALIEPTĖS SENIŪNIJA

Antalieptės seniūnijos išplėstinė seniūnaičių sueiga įvyks spalio 25 dieną 10 val. Antalieptės seniūnijos daugiafunkcinio centro salėje.

Darbotvarkė-paraiškų vertinimas.

Antalieptės seniūnas A. Saulius

SALAKO SENIŪNIJA

Salako seniūnijoje išplėstinis seniūnaičių susirinkimas vyks 23 d. 14 val.

ZARASŲ SENIŪNIJA

Zarasų seniūnijoje išplėstinės seniūnaičių sueigos posėdis dėl paraiškos vertinimo įvyks spalio 24 d. 15 val.

DEGUČIŲ SENIŪNIJA

Degučiųseniūnijoje išplėstinis seniūnaičių susirinkimas vyks 24 dieną 11 val.

ANTAZAVĖS SENIŪNIJA

Posėdis vyks šių metų spalio 23 d., trečiadienį, 15.00 val. Antazavės seniūnijos pastate. Vadovaujantis Zarasų rajono savivaldybės seniūnaičių sueigos nuostatų 32 punktu, „išplėstinėje seniūnaičių sueigoje su sprendimo teise turi teisę dalyvauti tos seniūnijos seniūnaičiai ir tos seniūnijos aptarnaujamoje teritorijoje veikiančių teisės aktų nustatyta tvarka įregistruotų bendruomeninių organizacijų deleguoti atstovai“.

Stebėtojų teisėmis išplėstinės seniūnaičių sueigos posėdžiuose gali dalyvauti Zarasų rajono savivaldybės tarybos nariai, Zarasų rajono savivaldybės administracijos tarnautojai ir darbuotojai, seniūnijos gyventojai, bendruomenių ir religinių bendruomenių atstovai ir kiti suinteresuoti asmenys.

Pagrindinis klausimas – gautų paraiškų priemonės 2.3 „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ svarstymas.

SUVIEKO SENIŪNIJA

Suvieko seniūnijos seniūnaičių sueiga, kurioje bus vertinamos paraiškos 2.3 priemonės „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ įgyvendinimui vyks spalio 25 d., 15 val. seniūnijos patalpose.

Zarasų rajono savivaldybės informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite