TURMANTAS KVIEČIA Į PIRTĮ

0
87
DSC05200

Jau nemažai metų, kai Turmante buvo uždaryta pirtis. Jos teikiamais malonumais dažnai naudojosi turmantiškiai, prisiekę pirčių mėgėjai. Atvažiuodavo pasidžiaugti geru pirties garu čia ir zarasiškiai, visaginiečiai. Pirties mėgėjus tenkino viskas: puiki garine bei kitos paslaugos.

Deja, atsitiko taip, kad šios pirties malonumus jiems teks pamiršti. Pirtis buvo nerentabili ir nueita lengviausiu keliu – ją uždarė.

Tačiau žmonėms pirtis buvo reikalinga, ypač Turmante, kur be patogumų gyvena daug žmonių. Prieš kurį laiką Savivaldybė išnuomavo pirties patalpas privatininkui. Jau sutvarkyta pirtis ir jau dveji mėnesiai kai visus kviečia čia. Penktadienį nuo 14 valandos prausiasi moterys, o šeštadienį pirtis kūrenama vyrams. Vyrai pirties paslaugomis gali naudotis nuo 12 valandos. Pirties malonumais vis gali naudotis iki 20 valandos. Bilieto kaina – 4 eurai.

Kol kas lankytojų gausa pirtis nepasižymi. Tačiau manoma, ateis šaltesnis laikas ir žmonių, panorusių patirti pirties malonumus, bus žymiai daugiau.

Dabar čia galima užsakyti pirtį ir kolektyviniams renginiams, vakaronėms. Reikia tik susitarti iš anksto telefonu.

Julius Paulaitis

Nuotraukose: atnaujinta Turmanto pirtis kviečia garo mylėtojus.

DSC05202

DSC05203

DSC05205

DSC05206

DSC05207

DSC05208

DSC05209

DSC05210

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite