KAD VESTUVINIAI ŽIEDAI TARNAUTŲ ILGAI

0
23
hands 2069864 1280

Ko tikisi jaunavedžiai? Ne tik gražios ir jaukios šventės, bet ir visą likusį gyvenimą truksiančios santuokos. Tačiau nesunku pastebėti, kad dažna jaunavedžių pora turi ir kur kas praktiškesnių lūkesčių, pavyzdžiui, kad vestuviniai žiedai tarnautų ilgai ir patikimai. Tik, ar tai yra įmanoma? Žinoma, kad taip: ir santuoka gali tęstis visą likusį gyvenimą, ir vestuviniai žiedai gali jus maloniai nustebinti tarnavimo. Tačiau ir vienu, ir kitu atveju, teks šiek tiek įdėti pastangų. Na, o premiere.lt pataria kaip prižiūrėti vestuvinius žiedus, kad jie maloniai nustebintų savo tarnavimo laiku.

Mėgstate tenisą? Puiku, tik be vestuvinių žiedų

Jei jūs esate viena iš tų porų, kuri mėgsta leisti laisvalaikį žaisdama tenisą, toki atveju, tik belieka jus pasveikinti su puikiu pasirinkimu, kadangi tenisas iš tiesų turi daug puikių savybių. Vis dėlto, tuo pat metu svarbu priminti ir dar vieną dalyką – jei jau nusprendėte tenisą, tai prieš išeidami į žaidimo aikštelę, nusiimkite vestuvinius žiedus. Tai būtina todėl, kad šiam žaidimui skirtos raketės gali pažeisti jūsų vestuvinius žiedus, ypač tuos, kuri ištisai nusagstyti smulkiomis akutėmis. Taigi, viena taisyklių, kurios svarbu paisyti tuo atveju, jei jums svarbus šių papuošalų išsaugojimas, yra tokia: tenisas puiku, tik be vestuvinių žiedų.

Prieš išeidami į sodą ar daržą dirbti, žiedus palikite saugioje vietoje

Dažnai sakoma, kad daržo bei sodo darbai yra naudingi ne tik todėl, kad jų metu galite sutvarkyti šias erdves, bet ir todėl, kad tokios veiklos nauda yra gerokai didesnė nei gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Dirbdami sodo bei daržo darbus, jūs turite puikią progą atsitraukti nuo protinio darbo, pamiršti kasdienius rūpesčius, o taip pat – pabūti gryname ore ir pamankštinti kūną. Tačiau, jei norite, kad šie darbai jums dovanotų tik pačias geriausias emocijas ir nebūtų jokių nuostolių, tuomet nepamirškite svarbios detalės – nusiimkite vestuvinius žiedus. Priešingu atveju, bus pažeisti šie juvelyrikos gaminiai, o jūs patirsite nuostolių bei susigadinsite savo nuotaiką.
Jei atliekate namų ruošos darbus, vestuvinius žiedus taip pat palikite nuošalyje

Pats metas pakalbėti ir apie dar vieną sritį, be kurios neįsivaizduojamas šeimyninis gyvenimas. Tai – buitis, kasdieniai namų ruošos darbai. Prieš juos atlikdami taip pat laikykitės šios svarbios taisyklės: vestuvinius žiedus palikite nuošalyje. Išimtis – situacijos, kuomet darbus atliekate naudodamiesi tik minkšta šluoste, vandeniu ar muilu.
Žiedams laikyti – sausa vieta

Kaip jau pastebėjote, yra nemažai situacijų, kuomet vestuvinius žiedus, siekiant juos kuo ilgiau puikios būklės yra patariama jų nemūvėti tuo metu, kai žaidžiate tenisą, dirba sodo ar daržo darbus. Taip elgdamiesi, apsaugosite papuošalus nuo galimų pažeidimų. Tačiau dar viena svarbi detalė yra ta, kad žiedams laikyti netiks bet kokia vieta. Geriausia bus, jei laikysite juos sausoje dėžutėje minkštu vidumi (tai padės išvengti subraižymų). Taip pat svarbu užtikrinti, kad papuošalų nepasiektų tiesioginiai saulės spinduliai.

Vestuviniai žiedai ir kūno priežiūros priemonės – nesuderinamas sprendimas

Pats metas paminėti ir dar vieną dalyką, kurio reikia vengti, jei jums svarbu, kad jūsų vestuviniai žiedai tarnautų maksimalų laiko tarpą. Jei esate vienas iš tų, kuris mėgsta lepinti kūno priežiūros priemonėmis (rankų kremais, kūno losjonais, pieneliu ar sviestu), jais mėgaukitės tik tuomet, kai nemūvite vestuvinio žiedo. Išvardintose priemonėse yra nemažai cheminių junginių, kurie ilgainiui gali pakenkti šiam papuošalui ir sugadinti jo išvaizdą.

Daugiausia vestuvinių žiedų pametama leidžiant laiką gamtoje

Taigi, jau patarėme pačius svarbiausius aspektus, kurių reikėtų paisyti, jei norite, kad jūsų vestuviniai žiedai tarnautų kaip įmanoma ilgiau. Na, o pabaigai belieka tik priminti dar vieną svarbią aplinkybę. Įvairūs veiksniai gali apgadinti arba smarkiai sugadinti jūsų vestuvinius žiedus, tačiau yra kai, kas dėl ko apskritai galite prarasti šį svarbų papuošalą. Tai – jo pametimas. Savaime suprantama, tokie įvykiai nutinka visiškai netikėtai ir neplanuotai, tačiau kai kas priklauso ir nuo jūsų pačių. Reikia pastebėti, kad dažniausiai vestuviniai žiedai yra pametami leidžiant laiką gamtoje. Taigi, jei artimiausiu metu ruošiatės vykti į gamtą, nepamirškite, kad privalote būti ypač atidūs, kadangi tikimybė pamesti šį papuošalą yra ne tokia jau ir maža. Na, o dar geresnis sprendimas – palikti žiedą namuose.

Reklama: ziedelis.lt

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite