PENKTADIENIAIS BŪNA LINKSMA

0
27
1

„Kūrybinės dirbtuvėlės“ penktadieniais Turmanto biblioteką paverčia linksmai šurmuliuojančia Vaikystės šalimi, kurioje galima ne tik pažaisti, sužinoti, išgirsti, bet ir pasijusti tikru Kūrėju…

Tądien mes skaitėme Mykolo Sluckio kūrinėlius, kadangi spalio mėnesį minimas rašytojo 90-metis. Ir nors jau penkeri metai, kai rašytojas Amžinybėje, jo trumpos pasakėlės vaikus žavėjo įdomiais siužetais, įvairių situacijų netikėtomis atomazgomis, aiškiu svarbiausių vertybių puoselėjimu. Jos tądien buvo mielai klausomos. Paskui vaikų piešinukuose atgijo įvairūs perskaitytų pasakų personažai. Tačiau visiems labiausiai patiko piešti didelį – kolektyvinį piešinį – tą baisųjį devyngalvį slibiną, kurio visi taip bijojo, bet sugebėjo nugalėti mažytė skruzdėlytė. Pasirodo, ne visada dydis yra pagrindinis mūsų galios ir jėgos matas.

Tačiau pasakos būna ne tik įdomios, bet dar ir saldžios… Visų laukė maloni staigmena: dėkingi esam buvusiam mokiniui – dažnam Turmanto bibliotekos lankytojui – Mariui Bukauskui už vaikams dovanotą skanėstų rinkinį.

Penktadieniais čia tikrai būna linksma…

Giedrė MIČIŪNIENĖ,
NVŠ programos „Kūrybinės dirbtuvėlės“ vadovė

Nuotraukos autorės

2

3

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite