KVIETIMAS DISKUSIJAI

0
22
podolskis

Puikiai suprantu, kad politikų ginčai nelabai kam ir įdomūs, bet vis tik negalėdamas neatsakyti į socialdemokratų vardu rašyta straipsnį, kuriame sunku buvo suvokti esmę, bet vis gi buvo pasakyta, kad aš kažkur melavau. Štai tik perskaitęs straipsnį nelabai supratau kurioje vietoje.

Visi mano straipsniai, kuriuos aš rašau jau eilę metų yra pagrįsti tikrais skaičiais ir duomenimis. Apie žvejybos taisykles, žuvų dydį bei jų skonį, paremtą tik lakia vaizduote, mano manymu diskutuoti aplamai yra kvailoka.

Apie tai kaip rudenį seniūnijos grėbia lapus ar vasara pjauna žolę, manau rajono vadovai turėtų rūpintis paskutinėje eilėje, nes jiems turėtų rūpėti kur kas svarbesni klausimai. Na, o jeigu mato, kad kažkas iš jiems pavaldžių seniūnų dirba negerai, tai aiškintis turėtų pagal kompetenciją kabinetuose, o ne spaudoje.

Kaip jau minėjau, didelio straipsnio nerašysiu ir į beprasmius ginčus nesivelsiu, todėl Zarasų rajono merą ir socialdemokratų, kurių vardu rašinejama, pirmininką Nikolajų Gusevą kviečių į viešą diskusiją. Diskusijos metu galėtume aptarti vizijas susijusias su Zarasų rajonu, bei padiskutuoti apie tai, ko labiausiai reikia mūsų rajonui, bei kaip to siekti. Manau, kad betikslis ginčas niekur neveda, o konkreti diskusija gali parodyti reikiamą kryptį, kuria mes turėtume eiti. Juolab, kad mano siūlomoje viešoje diskusijoje galėtų dalyvauti visi norintys rajono gyventojai.

Tam, kad merui būtų lengviau apsispręsti aš siūlau mūsų viešos diskusijos vietą ir laiką nustatyti pačiam merui, kad negalima būtų dangstytis perdėm dideliu užimtumu.
P.S. Jei meras sutiks, susitikimo vieta ir laikas turės būti paskelbti viešai spaudoje.

Su pagarba,
Zarasų rajono savivaldybės tarybos narys Rimvydas Podolskis

Užsakymo Nr. 2018-10-25-01

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite