MAŠA IR LOKYS: ŽIEMOS NUOTYKIAI

0
71
Masa ir lokys FB postas 1000x667px utena

Mylimiausi vaikiški herojai – Maša ir Lokys – sugrįžta į Utenos kultūros centrą lapkričio 30 d. 18 val.

„Domino“ teatras, bendradarbiaudamas su pasaulinės šlovės pelniusio animacinio filmuko kūrėjais, pristato unikalų, Lietuvoje sukurtą pasirodymą „Maša ir Lokys: žiemos nuotykiai“, kurio metu vaikų mylimi herojai varžysis įvairiose sporto rungtyse ir patirs daug nepamirštamų nuotykių. Maša, Lokys ir jų draugai vėl prabils populiariausių Lietuvos aktorių balsais, o žiūrovus žavės įspūdingais kostiumais.

Plačiau: http://www.dominoteatras.lt/spektakliai/masa-ir-lokys-kaledinis-krepsinis/

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite