IKI SKAUDŽIOS NELAIMĖS BUVO TIK VIENAS ŽINGSNIS

0
32
DSC05213

Vakar, jau vakarėjant, pačiame Zarasų miesto centre žmonės pajuto aitrų dujų kvapą. Jis nuolat stiprėjo. Praeiviams graužė dujos gerklę, nosį, akis.

Žmonės suprato, kad mieste dujų nuotėkis. Į nelaimės vietą atskubėjo dujininkų avarinės tarnybos darbuotojai.. Pasirodo dujos veržėsi prie Šiaulių gatvės 5 namo. Manoma, kad prieš šio renovuojamo namo tą dieną buvo tvarkoma aplinka ir technika buvo pažeista dujų trasa. Dėl šios priežasties ir ėmė veržtis dujos. Dujininkai dirbo ilgai, kol sustabdė nuotekų Dujininkai avarinę situaciją likvidavo, jų laukia dar kiti pažeidimų šalinimo darbai. Dujų nuotėkio metu į orą pateko didelis dujų kiekis. Laimei, kad šalia tokio įvykio niekas neužsirūkė. Šio gedimo pasekmės galėjo būti žymiai skaudesnės. Daugiabučio namo, kuriame penkiasdešimt butų, beveik visi gyventojai buvo jau grįžę iš darbo į namus. Jie ramiai dirbo namų ruošos darbus, ilsėjosi, rengėsi naujai darbo dienai. Pažeidimas dėl neatsargumo, abejingo požiūrio galėjo baigtis ne tik nelaime, bei ir tikra tragedija.

Julius Paulaitis

Nuotraukoje: po likviduoto incidento Šiaulių gatvėje, Zarasuose. Dėkojame skaitytojui už atsiųstą nuotrauką.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite