ŠEŠIASDEŠIMT ŠEŠERIŲ METŲ VYRO MIRTIS ZARASUOSE

0
16
mirtis

Šią naktį, apie trečią valandą, policijos, greitosios medicinos pagalbos ekipažai vyko į butą, esantį Šiaulių gatvėje, Zarasuose.

PAPILDYTA INFORMACIJA

Buvo gautas pranešimas apie šešiasdešimt šešerių metų vyro mirtį.

Atvykę pareigūnai, surado vyro, gimusio 1952 metais, lavoną. Vyro galvos srityje smurto žymės. Jam jau medikai padėti nebegalėjo. Bute buvo surasta ir vyro sugyventinė, gimusi 1974 metais. Moteris buvo sumušta. Ji dėl kraujo išsiliejimo į smegenis paguldyta į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, aiškinamos visos aplinkybės. Pirminiais duomenimis bute vyko išgertuvės. Į klausimus, kas vyko jų metu, atsakys jau tyrimas.

PAPILDYTA:

Aiškėja toliau šio nusikaltimo tolimesnės aplinkybės. Pareigūnai tą naktį namo kambaryje ant grindų surado vyro, gimusio 1952 metais, kūną, žmogaus veidas buvo sužalotas. Tame pačiame kambaryje surasta sužalotu veidu, be sąmonės ir moteris, gimusi 1974 metais. Sužalota moteris dėl galvos traumos (kraujo išsiliejimas į smegenis) paguldyta į VšĮ Visagino ligoninės reanimacijos skyrių.

Policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimų apie ypatingus įvykius ir nusikalstamas veikas suvestinėje informuojama, kad jau sulaikyti įtariamieji. Tai Zarasų miesto Žaliosios gatvės gyventoja, gimusi 1959 metais. Į policijos alkotesterį ji pripūtė 1,92 promilės. Kartu su moterimi sulaikyti ir du vyrai. Vyras, gimęs 1963 metais, pripūtė į alkotesterį 2,79 promilės ir vyras, gimęs 1993 metais, pripūtė 1,1 promilės.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite