ŠV. KALĖDŲ BELAUKIANT

0
18
26685761 10215056330101424 3509483720921899939 o

Artėjant gražiausioms metų šventėms Amatų centras Antazavės dvare maloniai kviečia vaikus, jaunimą bei suaugusiuosius gruodžio 4-21 dienomis į edukacinius užsiėmimus, kurių metu bus galima pasigaminti rankų darbo eglutės žaisliukus ar šventinę dekoraciją namams iš molio, medžio, popieriaus, vilnos ar šiaudų.

Užsiėmimai vedami tik pagal išankstinį užsakymą. Renkamos grupės (ne mažiau 10 asmenų). Registracija tel. (8 385) 52 180, 8 671 72 506 arba el. paštu tac@zarasai.lt

Edukaciniai užsiėmimai:
 Medžio dirbinių drožyba (skulptūrėlės, švilpynės, mediniai žaislai, kaušai). Kaina: suaugusiesiems – 3,00 Eur, šeimos nariams, mokiniams, studentams, pensininkams – 2,00 Eur.
 Keramika (švilpynės, puodynės, skulptūra, moliniai žaislai). Kaina: suaugusiesiems – 4,00 Eur, šeimos nariams, mokiniams, studentams, pensininkams – 2,50 Eur.
 Popieriaus karpinių (užuolaidėlių) gamyba. Kaina: suaugusiesiems – 1,60 Eur, šeimos nariams, mokiniams, studentams, pensininkams – 0,70 Eur.
 Vilnos vėlimas (papuošalai, šlepetės). Kaina: suaugusiesiems – 3,00 Eur, mokiniams, studentams, pensininkams – 2,00 Eur.
 Šiaudinių žaislų, eglutei papuošti, gamyba. Kaina : suaugusiesiems – 2,00 Eur, šeimos nariams, mokiniams, studentams, pensininkams – 1,50 Eur.

* Ikimokyklinio amžiaus vaikams, vaikų globos namų auklėtiniams, socialiai remtinų mokinių grupėms, neįgaliesiems, mokytojams, lydintiems mokinių grupes, mokymai ir edukaciniai užsiėmimai nemokami.

Amatų centras Antazavės dvare, Dvaro g. 17, Antazavės k., Antazavės sen., Zarasų r. sav.

Vilma Mickutė, Amatų centro Antazavės dvare vadovė

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite