SKAIDRIAI. DRAUGIŠKAI. VIENINGAI!

0
88
Vaida 1 1

Didžiuojuosi, kad Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionių demokratų bendruomenė patikėjo mano galimybėmis, jėgomis ir iškėlė mano kandidatūrą dalyvauti kovo 5 dieną vyksiančiuose Zarasų rajono savivaldybės mero rinkimuose.

Iš prigimties esu optimistė, vertinu drąsą, entuziazmą, draugystę, konkretumą ir punktualumą. Nemėgstu kritikuoti – tik patarti, nebijau išbandyti save naujose srityse, neatsisakau pasvertos rizikos.

Matau didžiules neišnaudotas galimybes mūsų rajone, gausų potencialą bei „laisvą dirvą“ įvairiose srityse. Esu nusiteikusi šiam rimtam darbui, kuris būtų naudingas ir prasmingas Zarasų kraštui. Niekada nedirbau ir nesiruošiu dirbti tik dėl nuotraukos ar darbotvarkėje užsidėto „paukščiuko“.

Zarasų rajono žmonių išsakomi lūkesčiai yra labai įvairūs, todėl reikia suderinti skirtingus visuomenės grupių interesus. Noriu, kad visi mūsų rajone jaustųsi lygūs ir turėtų vienodas galimybes.

Man svarbu, kad būtų girdimi visi rajono gyventojų pasiūlymai ir jų idėjos – nuo kūdikio kraitelio iki infrastruktūros verslui ar šaligatvio į gyvenvietę – turi būti svarstomos ir laikomos svarbiomis. Žinau, kad gyventojų poreikiai nevienodi. Vyresni žmonės pasigenda paslaugų prieinamumo ir kokybės. Jaunimui rūpi jų galimybės mokytis, bendrauti, dalyvauti įdomiose veiklose. Jaunoms šeimoms svarbios darbo vietos, darželiai ir pramogos. Steigiant naujas įmones verslininkams reikalingi komercinės paskirties sklypai su infrastruktūra. Turi būti girdimos ir rajone gyvenančios tautinės mažumos.

Mane skaudina antraštėse pasirodanti negatyvi informacija apie Zarasų rajoną: „mažiausi atlyginimai“, „didžiausias nedarbas“. Todėl sieksiu pakeisti jo įvaizdį – imsiuosi stiprinančių ir gerinančių rajono reputaciją ilgalaikių politikos priemonių bei į planavimo procesą įtrauksiu įvairias visuomenės grupes.

Rajono įvaizdį formuoja tvarkingi parkai, europietiška aplinka, mūsų kultūros, meno ir sporto laimėjimai – juos reikia skatinti, vertinti, viešinti.

 Nors mero kadencija – ketveri metai, sėkmės rodikliai išryškėja vėliau.  Mano siekiai – investuotojų, naujų šeimų pritraukimas į rajoną ir žalioji (atsinaujinanti) elektros energija – rezultatus duos tik įgyvendinus visus darbus.

O dabar trumpai apie save: esu viešojo administravimo magistras, turiu 8 m. darbo patirtį valstybės tarnyboje, vadovauju Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų Zarasų skyriui, esu LR Seimo nario padėjėja, Zarasų šaulių 907 kuopos „Vytis“ šaulė ir jaunųjų šaulių būrelio mokytoja, 19 metų versle – įmonės vadovė, verslininkė. Su vyru išauginome 3 sūnus.

Pagarbiai

Kandidatė į merus Vaida LAZDAUSKIENĖ

Politinė reklama. Bus apmokėta iš TS-LKD kandidatų sąrašo Zarasų rinkimų apygardoje politinės kampanijos sąskaitos. Užs. Nr. 2023/01/12/01

{jcomments off}

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite