ZARASŲ SOCIALDEMOKRATAI IŠKĖLĖ NIKOLAJAUS GUSEVO KANDIDATŪRĄ Į MERO POZICIJĄ

0
231
1 2

LSDP Zarasų skyriaus nariai iškėlė Nikolajaus Gusevo kandidatūrą į Zarasų rajono savivaldybės mero poziciją. Mero pareigas krašto gyventojai Nikolajui Gusevui jau buvo patikėję dvi kadencijas. Pasak LSDP pirmininkės Vilijos Blinkevičiūtės, rinkimus laimėti yra sunku, tačiau žmonių pasitikėjimą išlaikyti yra kur kas didesnis iššūkis. Pasitikėjimas yra kuriamas realiais darbais, pažadų rinkėjams įvykdymu. Pasitikėjimą Nikolajus Gusevas yra išlaikęs ir iki šiol išlieka vienintelis meras, kuris buvo tiesiogiai išrinktas į šias pareigas Zarasų krašto žmonių net kelias kadencijas iš eilės.

Zarasų rajono meras ir kandidatas į merus kitai kadencijai N. Gusevas su LSDP pirmininke V. Blinkevičiūte.

Nikolajus GUSEVAS: gerbti, girdėti ir ginti. Kiekvieną!

Mane kaip čia gimusį ir augusį žmogų įkvepia Zarasų krašto gyventojų pasitikėjimas ir tai motyvuoja toliau aktyviai dirbti mūsų bendruomenės labui. Galiu džiaugtis tuo, kad, nepaisant kai kurių pavydžių politikų-oponentų kritikos, Zarasai keičiasi ir keičiasi į gerąją pusę. Zarasai gražėja, tvarkomi daugiabučiai, visuomeniniai pastatai, kuriama turizmui/kurortui aktuali infrastruktūra.

Mes visi prisidedame prie pokyčių savame krašte. Nuo mūsų visų prioritetų, susitelkimo ir bendro darbo priklauso viešoji gerovė. Užimant įvairias pareigas valstybės tarnyboje, būnant seniūnu, tarybos nariu ar meru, mano požiūris niekada nesikeitė: valdžios institucijos ir jų atstovai pirmiausia turi tarnauti kiekvienam žmogui ir kiekvienas iš jų turi būti dėmesingas gyventojų keliamoms problemoms. Einant gyventojų patikėtas pareigas man svarbu nebūti „pasikėlusiam“, arogantiškam ir nebijoti kiekvienam žmogui paspausti rankos, išklausyti ir kalbėtis apie problemas bendruomenėje ir jas aktyviai spręsti. Svarbu gerbti, girdėti ir ginti kiekvieną. Būdamas Jūsų atstovu vietos savivaldoje su kiekvienu iš Jūsų randu bendrą kalbą, su daugeliu iš Jūsų esu susitikęs, o mano asmeninis ir darbo telefonų numeriai yra žinomi bei tiesioginis kontaktas prieinamas kiekvienam Zarasų krašto gyventojui. Džiaugiuosi, kad vietos savivaldybė yra aktyviai reaguojanti į gyventojų iškeltas problemas.

Buvau ir esu aktyvus telkiant viešąjį sektorių, Zarasų krašto bendruomenę bei verslą, atstovaujant gyventojams ir kuriant galimybes visiems patogiau gyventi, prieinamą socialinę ir sveikatos apsaugą, palankią aplinką šeimoms ir senjorams, jaunimo ir vaikų ugdymui.

Būdamas Jūsų atstovu Zarasų rajono savivaldybėje ir toliau sieksiu:

*atsakingo ir pagarbaus vietos savivaldos institucijos požiūrio bei darbo tenkinant krašto žmonių poreikius ir interesus, sprendžiant iškylančias problemas;

*savivaldoje – darniai dirbančios komandos, kuri ir toliau privalės efektyviai įgyvendinti savo funkcijas;

*užtikrinsiu svarbių Zarasų kraštui projektų (daugiabučių, švietimo ir kultūros erdvių modernizavimo, medicininių paslaugų prieinamumo, socialinio būsto didinimo bei pritaikymo ir kt.) tęstinumą ir  naujų įgyvendinimą;

*užtikrinsiu mūsų komandos rajono savivaldybėje sukurto naujo strateginio plėtros plano priemonių įgyvendinimą;

*užtikrinsiu verslui, kuriančiam darbo vietas, palankią aplinką veikti;

*skatinsiu iniciatyvas, didinančias namų ūkių, šeimų pajamas, finansiškai skatinsiu vietos gyventojų verslo iniciatyvas;

vystysiu visą Zarasų kraštą kaip kurortą.

Mano siekiamybė – efektyviai mūsų krašto gerovei dirbanti Zarasų rajono savivaldybė, aktyviai sprendžianti problemas ir padedanti bendruomenei įgyvendinti iniciatyvas bei idėjas.

Viskas dėl Zarasų krašto žmonių ir žmogui!

LSDP Zarasų skyrius – vienintelė partija Zarasuose, teikianti maksimalų – 42 kandidatų – sąrašą dalyvauti rinkimuose į Zarasų rajono savivaldybės tarybą

Mūsų sąrašo numeris – 5

2 2

LSDP Zarasų skyriaus kandidatai rinkimuose į Zarasų rajono savivaldybės tarybą.

Pristatome LSDP Zarasų skyriaus kandidatų sąrašą. Tai puikiai Zarasų krašto bendruomenei žinomi žmonės, savo sričių specialistai, aktyvūs visuomenės veikėjai. Beveik visi kandidatai turi aukštąjį ar aukštąjį universitetinį išsilavinimą.

Socialdemokratų kandidatų sąraše atrasite bendruomenių pirmininkus, seniūnaičius, socialinius darbuotojus, pedagogus, medikus, verslininkus, gidus, renginių organizatorius, kultūros ir meno, sporto atstovus, ūkininkus… Mūsų sąraše rasite kandidatus iš visų Zarasų rajono savivaldybės seniūnijų.

Mūsų kandidatai dirba ir atstovauja įvairioms amžiaus grupėms – vaikams, jaunimui, suaugusiems ir senyvo amžiaus Zarasų gyventojams.

1. Nikolajus Gusevas, Zarasų rajono savivaldybės meras, socialdemokratų kandidatas į Zarasų rajono savivaldybės merus kitai kadencijai.

2. Remigijus Lamanauskas, VšĮ „Zarasų ligoninė“ direktorius, Lietuvos teisininkų draugijos Zarasų skyriaus pirmininkas.

3. Ramūnas Keršys, VšĮ Zarasų turizmo ir verslo informacijos centro projektų vadovas, Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro padalinio Zarasų atviro jaunimo centro vedėjas, Zarasų krašto gidas.

4. Domijanas Popovas, Zarasų rajono savivaldybės tarybos narys.

5. Erikas Černovas, Zarasų rajono savivaldybės tarybos narys, Zarasų rajono kultūros centro Kūrybinių industrijų skyriaus vedėjas, Zarasų rajono jaunimo visuomeninių organizacijų sąjungos ,,Apskritas stalas“ prezidentas.

6. Benjaminas Sakalauskas, Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktorius.

7. Aldona Žiliukienė, Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos matematikos ir informatikos mokytoja, Dusetų seniūnijos ir parapijos bendruomenės santalkos pirmininkė, Dusetų seniūnijos Padustėlio kaimo seniūnaitė.

8. Darius Viliūnas, ūkininkas, Lietuvos ūkininkų sąjungos Zarasų skyriaus pirmininkas.

9. Jaunius Ledzinskas, UAB „Miškija“ direktorius.

10. Juozas Šyvokas, UAB „Zarasų komunalininkas“ direktorius komercijai.

11. Irena Baliulė, Zarasų krašto gidė, humanitarinių mokslų daktarė, docentė, Zarasų trečiojo amžiaus universiteto narė ir dėstytoja.

12. Aurimas Žala, UAB „Vandens tyrimų centras“ direktorius, UAB ,,Lentų broliai“ direktorius, UAB „Zarasų laisvalaikio centras“ projektų vadovas.

13. Alvydas Dilevičius, Zarasų priešgaisrinės apsaugos tarnybos ugniagesys-gelbėtojas, Zarasų socialinių paslaugų centro individualios priežiūros darbuotojas.

14. Rimantas Leščinskas, Zarasų pirminės sveikatos priežiūros centro bendrosios praktikos gydytojas.

15. Pavelas Popovas, Ignalinos atominės elektrinės pirkimų ir sutarčių skyriaus vyr. specialistas.

16. Arvydas Petkevičius, sporto klubo ,,Akseleratorius“ prezidentas, sporto renginių organizatorius.

17. Marija Tolstopiatova, VšĮ „Zarasų ligoninė“ budinti gydytoja terapeutė, Zarasų PSPC šeimos gydytoja, VšĮ „Visagino ligoninė“ budinti gydytoja  terapeutė.

18. Artūras Purvinskis, UAB ,,Zarasų būstas“ vyr. specialistas, Smalvų bendruomenės narys.

19. Marius Razma, UAB ,,Indala“ direktorius.

20. Roman Golubovskij, RGPOWER automobilių serviso vadovas.

21. Egidijus Zovė, VšĮ ZGO vadovas.

22. Dainius Aižinas, verslininkas, „NerDas Villa apartamentai“ savininkas.

23. Reda Putrimaitė, Zarasų „Santarvės“ pagrindinės mokyklos Salako skyriaus mokytoja, Šaulių sąjungos narė.

24. Virginija Mazūrienė, Zarasų socialinių paslaugų centro socialinė darbuotoja darbui su rizikos šeimomis.

25. Vida Memliukienė, Zarasų sporto centro baidarių/kanojų trenerė.

26. Ruslana Veikša, VšĮ „Zarasų ligoninė“ Fizinės medicinos ir ambulatorijos reabilitacijos skyriaus slaugytoja.

27. Antanas Svidinskas, Antazavės Juozo Gruodžio pagrindinės mokyklos mokytojas.

28. Rita Pumputė, Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro Salako teritorinio padalinio vedėja, Salako bendruomenės ,,Sakalas“ pirmininkė.

29. Jaunius Bertulis, Zarasų švietimo pagalbos tarnybos metodininkas.

30. Jelena Račkauskienė, Turmanto miestelio seniūnaitė.

31. Artūras Čižikas, Zarasų socialinių paslaugų centro socialinis darbuotojas.

32. Leokadija Bratiškienė, UAB „Adatėlė“ pardavimų konsultantė.

33. Giedrius Dainys, asociacijos ,,Kiek kitaip“ pirmininkas.

34. Daina Barisevičienė, Zarasų „Santarvės“ pagrindinės mokyklos spec. pedagogė.

35. Ramunė Bartaškienė, UAB TELE 2 Zarasų salono vadybininkė.

36. Praskovija Bartulienė, UAB „Čia Market“ parduotuvės vedėja.

37. Ona Patiejūnienė, Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro renginių organizatorė,  Imbrado bendruomenės centro pirmininkė.

38. Jonas Vaitkevičius, UAB „Zarasų autobusai“ kontrolierius apsaugininkas.

39. Kęstutis Černiauskas, UAB „Armota“ ginklininkas konsultantas.

40. Vladas Parfionovas, UAB „Zarasų autobusai“ darbuotojas.

41. Virginija Kuncevičienė, Zarasų rajono savivaldybės mero patarėja.

42. Vilhelminas Kuzmickas, Zarasų rajono savivaldybės mero patarėjas, pedagogas, rankinio klubo ,,Šėlsmas” prezidentas, Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos narys.

Kviečiame kovo 5 d. rinkti plačiai Zarasų krašto bendruomenei atstovaujančius Nr. 5 sąraše esančius SOCIALDEMOKRATŲ KANDIDATUS ir kandidatą į merus – Nikolajų GUSEVĄ.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Lietuvos socialdemokratų partijos politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 2023/01/13/02.

{jcomments off}

 

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite