GAISRUOSE DAŽNIAU ŽŪSTA MIESTELIŲ IR KAIMŲ GYVENTOJAI

0
11
gaisrai

Šiemet Lietuvoje kilo 11 tūkst. 153 gaisrai. Palyginti su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, jų skaičius išaugo 26,9 proc. Gaisruose žuvo 75 žmonės (2017 m. per tą patį laikotarpį – 93), iš jų 2 vaikai (3), o 153 gyventojai (164) patyrė traumų. Tai mažiausias gaisruose žuvusių žmonių skaičius per 15 metų.

Šalyje kilo 5 gaisrai, kuriuose žuvo po 2 šalies gyventojus, o 65 gaisrai nusinešė po vieną žmogaus gyvybę. Miestuose žuvo 23 žmonės, o miesteliuose ir kaimo vietovėse – 52. Dvidešimt keturi žmonės žuvo Vilniaus apskrityje (iš jų 8 gyventojai Vilniaus mieste), 18 – Kauno (iš jų 8 – Kauno mieste), 8 – Šiaulių, 6 – Utenos, 5 – Panevėžio, po 4 – Tauragės, Marijampolės ir Alytaus, po 1 – Klaipėdos bei Telšių apskrityse.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas prie VRM

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite