LUODŽIŲ KAIMO GYVENTOJAS GIRTAS VAŽINĖJO PO VISAGINĄ

0
12
alkotesteris 74339662

Šią naktį Visagine, apie 1 valandą 47 minutės policijos pareigūnai sustabdė automobilį VW GOLF . Vairavo jį Salako seniūnijos Luodžių kaimo, Luodžių gatvės gyventojas. Vairuotojas buvo girtas. Teko jam pūsti į alkoholio matavimo prietaisą. Jis parodė įspūdingą skaičių – 2,23 promilės.

Luodžių kaimo gyventojui toliau važiuoti sava automašina neteko. Jau kelionę jis tęsė kaip sakoma „valdišku transportu“. Laukė neblaivaus vairuotojo visos numatytos procedūros. Buvo tiriama kiek promilių buvo vairuotojo kraujyje.

Blaivėsi ir nakvojo šią naktį dvidešimt vienerių metų vyras ne namuose. Laiką teko leisti Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje. Kaip informuojama Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimų apie ypatingus įvykius ir nusikalstamas veikas suvestinėje, dėl šios vairuotojo veikos pradėtas ikiteisminis tyrimas. Žodžiu, prisivažinėjo svetimame mieste iki valios, papasakoti turės ką ir ikiteisminio tyrimo pareigūnams, ir teisėjams.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite