BALTICAN CARMEN SHOW

0
46
Carmen 01

Gruodžio 26 d. 17 val. Zarasų kultūros centre

Tarptautinis projektas – miuziklas „Baltican Carmen Show”

Tik 2018 m. gruodžio 26 d. 17.00 val. Zarasų Kultūros centre vyks Tarptautinis projektas – miuziklas „Baltican Carmen“. Šis įspūdingas šou – tai dainos, šokio ir muzikos „fiesta“, originaliai interpretuojanti nemirtingą George Bizet kūrinį su nauja struktūra ir skambesiu, kuriame apjungti gražiausi pasauliniai populiariosios klasikos stilizuoti kūriniai ir kitos visiems gerai žinomos dainos. Šį miuziklą sukūrė žinomas prodiuseris, legendinės grupės „Hiperbolė“ įkūrėjas Viktoras Prapras, kuris 2014 – 2017 metais dedikavo Lietuvos publikai spalvingus projektus „Čigonų Baronas“; „Čigonų Princesė“ ir „Čigoniško šėlsmo sūkury“. Projekte dalyvauja atlikėjai iš įvairių šalių, tai unikalaus balso savininkai, operos solistai Laimonas Bendaravičius ; Edgaras Davidavičius ; ispanų kilmės žavingoji dainininkė ir flamenko šokėja Anna Dribas; tarptautinių sportinių šokių konkursų laureatai Deividas Meškauskas ir Katerina Voropaj bei Justas Girdvainis ir Irina Nazarenko (Lietuva) . Taip pat žiūrovus maloniai nustebins muzikantai – virtuozai: smuikininkė – Gabriela Aniola (Izraelis) ir gitaristas Arturas Sabilo (Lietuva). Įspūdingo pasirodymo metu sceną papuoš spalvinga scenografija, šviesos efektai bei 50 komplektų sceninių rūbų, kuriuos atlikėjai atsiveža su savim. Nepraleiskite progos aplankyti šį nuostabų reginį.

Gerą nuotaiką – garantuojame!

Bilieto kaina 12 Eur., senjorams ir žmonėms su negalia – 10 Eur.

BILIETUS GALITE ĮSIGYTI:
Pirmadienis ir trečiadienis nuo 9.00 val. iki 13.00 val.
Antradienis ir ketvirtadienis nuo 14.00 val. iki 18.00 val.
Renginio dieną – 1 val. prieš renginį

BILIETŲ REZERVACIJA TELEFONU:
Pirmadienis – penktadienis nuo 9.00 val. iki 18.00 val.
tel. +370 621 64546
Daugiau informacijos tel. +370 385 51667; www.zkc.lt

carmen

carmen3

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite