SVEIKINAME ZARASIEČIUS BAIGUS ANGLŲ KALBOS KURSUS

0
32
20181018 170647

Viešojoje bibliotekoje baigėsi neformaliojo suaugusiųjų švietimo programos „Anglų kalbos kursai“ mokymai. Kursų tikslas ir uždaviniai buvo sudaryti sąlygas bendruomenės nariams tobulinti anglų kalbos žinias. Tai buvo tęstiniai anglų kalbos mokymai.

Mokantis keletą metų anglų kalbos pradedančiųjų ir pažengusiųjų (Elementary) lygmenyje, atsirado poreikis gilinti anglų kalbos įgytas žinias aukštesniame lygmenyje. 22 kursų dalyviai, 30 kontaktinių valandų, mokėsi anglų kalbos Pre–Intermediate lygio mokymuose pagal sudarytą programą ir atliko praktines užduotis, taip tobulindami anglų kalbos žinias aukštesniame lygyje. Dalyviai mokėsi laisvai kalbėti apie save, darbą, laisvalaikį, keliones, taip pat reikšti savo emocijas, bendrauti su pašnekovu.

Džiaugiamės, kad pasibaigus kursams, dalyviai jaučiasi labiau pažengę, angliškai kalba taisyklingiau, nuosekliau. Dalyvių teigimu, įgytas žinias sėkmingai taiko ir taikys bendraujant su užsieniečiais, ieškant informacijos internete ir rašytiniuose šaltiniuose.

Viešoji biblioteka nuoširdžiai dėkoja Zarasų rajono savivaldybei už paramą neformaliojo suaugusiųjų švietimo programai „Anglų kalbos kursai“.

Zarasų viešosios bibliotekos informacija
Nuotraukos buvusio bibliotekos savanorio Francesco Farinella

20181018 171140

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite