ATVERKIME ŠIRDIS KALĖDOMS

0
12
DSCN4101

Gruodžio 8 dienos rytmetį Salako bibliotekoje įžiebta Knygų Kalėdų eglutė. Po ja sudėtos skaitytojų dovanotos knygos. Renginio dalyviai susipažino su Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota akcija „Knygų Kalėdos“, kuri kviečia dovanoti bibliotekoms laukiamiausias knygas.

Pasidžiaugę pirmosiomis dovanomis, rytmečio dalyviai pakviesti į edukacinę veiklą „Atverkime širdis Kalėdoms“. Su švenčių laukimo nuotaika, vaikai kūrė knygoms skirtukus, kalėdinius atvirukus, šventines dekoracijas. Biblioteką papuošė išradingi kūrybos darbeliai, o skirtukai su knygomis iškeliavo pas skaitytojus, primindami apie vykstančią Knygų Kalėdų akciją.

Šventiniu laikotarpiu bibliotekoje veikia Kalėdinis paštas. Vaikai sukūrė sveikinimų dėžutę, kuri kviečia rašyti šventinius sveikinimus vieni kitiems.

Gruodžio 14 dieną bibliotekoje apsilankė Salako vaikų dienos centro „Smiltutė“ vaikai su vadove Rita ir socialine darbuotoja Kristina. Mažieji skaitytojai domėjosi naujomis knygelėmis, žaislais, sukūrė po skirtuką, džiaugėsi Kalėdų eglute iš knygų.

Bibliotekoje parengtas knygų sąrašas su skaitytojų pageidaujamomis knygomis, kuris padės dovanojantiems išrinkti laukiamą knygą.

Dalinkimės… nuoširdžiu žodžiu, žvilgsniu ir žmogiška šiluma. Tegul artėjančios šventė visų širdis pripildo džiaugsmo ir vilties.

Danutė KOROLIOVA,
Salako bibliotekos vyresn. bibliotekininkė
Nuotraukos autorės

DSCN4104

DSCN4109

DSCN4113

DSCN4117

DSCN4120

DSCN4126

DSCN4130

DSCN4133

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite