PAMOKA BAIGĖSI, PAMOKOS TĘSIASI!

0
20
Andrius Navickas

Šiandien mes paliekame ŠMM pastatą, o penktadienį planuojame sustabdyti streiką. Džiaugiamės, kad pagaliau mokytojus išgirdo, įsiklausė ir pradėjo spręsti problemas. Tikiuosi, kalbėjimosi ir bendradarbiavimo tradicija bus tęsiama ir ateityje: svarstant bendrąsias programas, keičiant ugdymo turinį, sprendžiant dėl egzaminų tvarkos ir/ar formos ir daugelio kitų dalykų.

Šita pamoka, nors šiek tiek užsitęsusi, eina į pabaigą. Todėl visų pirma norėčiau padėkoti MOKYTOJAMS, kurie patikėjo LŠDPS, patikėjo, kad jų balsas gali/turi būti išgirstas, patikėjo, kad eilinis šalies pilietis turi teisę apginti tiek savo poziciją, tiek ir orumą. Dėkoju savo bendražygiams, ėjusiems kartu iki streiko, viso streiko metu, kartu buvusiems ŠMM, kartu dalyvavusiems tiek derybų imitacijose, tiek ir pačiose derybose. Noriu padėkoti ir savo, ir mokytojų, pasilikusių ŠMM trims savaitėms, šeimoms ir artimiesiems – Jūsų supratimas ir palaikymas taip pat buvo ir mūsų stiprybė. Labai noriu padėkoti tūkstančiams žmonių – be Jūsų palaikymo mes nebūtume buvę tokie stiprūs. Mes išeiname iš pastato, tačiau toliau rūpinsimės, kad su švietimu susijusios reformos padėtų eiti tobulėjimo, o ne chaoso keliu.

Su meile,
Andrius Navickas

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite