MAŽŲJŲ ZARASIŠKIŲ DŽIAUGSMUI

0
22
1а

Smagu šiemet prie eglės Sėlių aikštėje, Zarasuose. Šalia išdabinto Kalėdinio simbolio įrengtas traukinukas mažųjų džiaugsmui. Jis iškart patraukia susižavėjusių vaikų dėmesį. Dabar pavakariais čia gausu šio džiugaus, neįprasto atrakciono dalyvių. Jame mažieji gali pajusti pasivažinėjimo traukinuku džiaugsmą, pabendrauti su bendraamžiais.

Sėlių aikštėje šiandien tvyro ir vaikų, ir suaugusiųjų šventinė nuotaika. Šios pramogos vaikams surengtos rajono valdžios iniciatyva. Rajono valdžia nusprendė nudžiuginti mūsų miesto ir rajono vaikus ypatinga Kalėdine atrakcija ir jiems ir jų artimiesiems padovanoti gerą šventinę nuotaiką, kad mažieji mūsų rajono gyventojai pajustų tikrovišką, pilną staigmenų šventinę dvasią.

Atrakciono pramogos darbo laikas: darbo dienomis nuo 14 iki 19 val. gruodžio 25 d. nuo 12 val. iki 18 val.; gruodžio 31 d. nuo 12 val. iki 17 val.; sausio 1 d, nuo 15 val. iki 19 val. Šis atrakcionas veiks miesto aikštėje iki sausio 6 d.

Prie atrakciono dirba atrakciono nuomotojo darbuotojas, kuris rūpinasi tvarka ir vaikučių saugumu.

Kalėdinio ir naujametinio šurmulio metu Sėlių aikštėje šiandien pradėjo veikti ir karuselė vaikams. Džiaugsmo ir pramogų prie miesto eglės netrūksta.

Nuotraukose: šiandien Sėlių aikštėje.

2

3

4

5

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite