NAUJOS ERDVĖS ZARASŲ JAUNAJAI KARTAI: PRADĖTI RIEDLENČIŲ, RIEDUČIŲ IR BMX DVIRAČIŲ AIKŠTELĖS ĮRENGIMO DARBAI

0
44
es8

Tikriausiai jau ne vienas ir ne viena esate pastebėję ir susidomėję vykdomais darbais prie Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos. Šie darbai susiję su įgyvendinamu projektu „Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos sporto aikštyno įrengimas”, kurio metu buvo planuotas ne tik sporto aikštyno sutvarkymas, bet ir jaunimui skirtos riedlenčių, riedučių ir BMX dviračių aikštelės įrengimas.

Projektas skirtas išspręsti nepatrauklią aplinką laisvalaikiui leisti ir pagerinti gyvenimo kokybę – sukurti traukos centrą Zarasų miesto P. Širvio agtvėje, darant teritoriją patrauklesnę gyventojams, užtikrinant geresnes gyvenimo sąlygas.

Pagrindiniai darbai šalia esančiame sporto aikštyne jau baigti, tačiau, norint užbaigti vykdomą projektą, liko įrengti 36 m x 12 m dydžio riedlenčių, riedučių ir BMX dviračių aikštelę.

Kaip jau matyti, šios aikštelės statybos darbai pradėti dar šiais metais. Darbus vykdo UAB „CGS”, su kuria sutartis buvo sudaryta 2018 m. spalio 11 d. Riedlenčių, riedučių ir BMX dviračių aikštelė turi būti įrengta iki 2019 m. gegužės 31 d., tad tikimės, jog darbai vyks sklandžiai, ir 2019 metų vasarą Zarasų jaunoji karta pasitiks džiugiai, su didesnėmis laisvalaikio praleidimo galimybėmis.

Projektas „Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos sporto aikštyno įrengimas“ finansuojamas iš Europos regioninės plėtros fondo pagal 2014–2020 m. Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos 7 prioriteto „Kokybiško užimtumo ir dalyvavimo darbo rinkoje skatinimas“ Nr. 07.1.1-CPVA-R-905 priemonę „Miestų kompleksinė plėtra“.

Finansuojama iš Europos regioninės plėtros fondo
www.esinvesticijos.lt

Zarasų rajono savivaldybės administracijos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite