VALENTINO DIENOS AKCIJA: MEILĖS PAŠTAS

0
51
meile

Zarasų rajono savivaldybės viešoji biblioteka kviečia pasveikinti savo brangų žmogų Valentino dienos proga.  Vasario 1 – 9  dienomis bibliotekos Skaitytojų aptarnavimo skyriuje nuo 9 iki 18 val. (šeštadienį 10-17 val.) Tavęs lauks paruoštas atvirlaiškis su specialiu Valentino dienos paštu. Padovanok meilės laiškelį, netikėtą prisipažinimą, nuoširdų linkėjimą ar padėką už draugystę savo antrajai pusei, draugui ar draugei… Būtinai įdėk į paruoštą voką, užrašyk siuntėjo ir gavėjo duomenis ir įmesk į dėžutę.  Vasario 10 d. burtu keliu dešimt laimingųjų vokų bus išsiųsti registruotu paštu adresatams.

Juk patys mieliausi sveikinimai yra rašyti ranka, o meilė gali akimirksniu pakeisti pasaulį!

Inesa Dumbravienė,

Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos atstovė ryšiams su visuomene

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite