KAIP GALIME SAVO TRANSPORTO PRIEMONĘ PARDUOTI GREIČIAU IR LENGVIAU?

0
23
Auto supirkimas Lietuvoje

Nuosava transporto priemonė jums jau seniai yra būtinybė? Automobilį vadinate neatsiejama savo kasdienybės dalimi, be kurios jaučiatės lyg be rankų? Nors akivaizdu, kad nuosavas automobilis suteikia kur kas didesnį komfortą ir daugiau laisvės, vis dėlto tai taip pat yra susiję ir su papildoma atsakomybe bei neišvengiamomis išlaidomis.

Kiekvienai transporto priemonei yra reikalinga reguliari techninė priežiūra. Tai reiškia, kad jei automobilis ima vis dažniau gesti ir reikalauja nemenkų papildomų investicijų, verta pagalvoti apie jo pardavimą. Tačiau kiekvienas automobilio savininkas taip pat puikiai žino, kad surasti transporto priemonės pirkėją anaiptol ne visuomet yra taip paprasta. Todėl nusprendus parduoti savo automobilį, reikėtų pasitelkti efektyviausias transporto priemonės pardavimo priemones, iš kurių viena yra automobilių supirkimas.

Jei automobilių supirkimo paslaugomis jums dar nebuvo tekę pasinaudoti ir jūs nenumanote, kokiais privalumais pasižymi tokie sprendimai, ilgametę patirtį transporto priemonių rinkoje turinti automobilių supirkimo paslaugų bendrovė Automobiliukas.lt įvardija keletą kiekvienam pardavėjui aktualių detalių.

Automobilių supirkimo paslaugų privalumai
Šiomis paslaugomis Lietuvoje automobilių pardavėjai naudojasi jau ne pirmą dešimtmetį. Dabartinėje transporto priemonių rinkoje automobilių supirkimo paslaugų teikėjų yra daugybė. Visa tai rodo, kad kasmet augant tokių paslaugų paklausai, didėja ir pasiūla. Tai sukuria daug palankesnes sąlygas transporto priemonių savininkams, kurie tokiu atveju turi galimybę pasirinkti geriausią kainos pasiūlymą.

1. Transporto priemonės pasiūlymą galima pateikti internetiniame auto supirkėjų tinklalapyje. Norint pateikti savo pasiūlymą automobilių supirkėjams, nereikia patirti jokių papildomų išlaidų. Automobilio pardavėjui tereikia pasirinkti auto supirkėjus ir apsilankyti jų siūlomas paslaugas pristatančiame internetiniame tinklalapyje. Kiekvieni automobilių supirkimo paslaugų teikėjai savo tinklalapyje pateikia pasiūlymo formą (anketą), kurią galima užpildyti visiškai nemokamai. Įprastai tokiose anketose prašoma pateikti pagrindinę informaciją, apibūdinančią siūlomą automobilį, pvz., automobilio markę, jo modelį, gamybos metus ir kt. Anketoje reikėtų nurodyti ir savo kontaktinius duomenis (tokius kaip telefono numeris), miestą, prašomą kainą ir kt. Norint, kad auto supirkėjų atsakymas būtų konkretesnis, kartu reikėtų išsiųsti ir parduodamo automobilio nuotraukas.

2. Automobilių supirkėjai savo klientams atsako kelių minučių bėgyje. Kai šių paslaugų teikėjai sulaukia potencialaus kliento užpildyto ir išsiųsto pasiūlymo, jie per keletą minučių su juo susisiekia anketoje nurodytu telefono numeriu. Toks didelis operatyvumas užtikrina, kad automobilio pardavėjui netektų ilgai ir nuobodžiai laukti atsakymo. Tai sutaupo daug laiko ir padeda išvengti papildomų nepatogumų.

3. Auto supirkėjai patys atvyksta į pardavėjo nurodomą vietą. Jei iki šiol buvote pratę transporto priemones pardavinėti skelbimų portalų pagalba ir neretai susitaikydavote su tuo, kad jums patiems tekdavo vykti į potencialaus pirkėjo nurodytą vietą – automobilių supirkimo paslaugų atveju viso to galėsite išvengti. Šių paslaugų teikėjai vertina kiekvieną savo klientą, todėl patys prisitaiko prie klientų lūkesčių ir atvyksta būtent ten, kur nurodo pats klientas. Tai suteikia daug daugiau patogumo automobilių pardavėjams, kurie taupo ir brangina savo laiką.

4. Automobilio pardavėjas pats nurodo jam palankiausią laiką. Auto supirkėjai puikiai supranta, kad kiekvienas žmogus yra labai užimtas, todėl jie patys prisitaiko prie savo klientams patogiausio ir palankiausio laiko. Tai reiškia, kad jūs visuomet galite nurodyti konkrečią valandą, kurią norėtumėte ir galėtumėte susitikti. Tai užtikrina, kad savo transporto priemonę galėtumėte parduoti net ir greičiau nei per vieną valandą.

5. Šių paslaugų teikėjai sandorio sudarymo vietoje užpildo visus dokumentus. Kreipiantis į automobilių supirkėjus tikrai nėra būtina turėti patirties parduodant transporto priemones. Šias paslaugas siūlantys specialistai savo rankomis užpildo visus reikalingus transporto priemonės pirkimo ir pardavimo dokumentus. Tuomet pardavėjui reikia tik pasirašyti. Parduoto automobilio išregistravimas taip pat gali būti įgyvendintas labai greitai – tereikia apsilankius „Regitros“ portale užpildyti transporto priemonės išregistravimo užklausą.

6. Atsiskaitymas už jūsų parduotą automobilį įvyksta iš karto. Auto supirkėjai visuomet atsiskaito iš karto – sandorio sudarymo vietoje. Atsiskaitymas vyksta grynaisiais pinigais. Automobilio pardavėjui pageidaujant (pvz., jei automobilio pardavimo suma yra labai didelė), už automobilį gali būti atsiskaitoma ir bankiniu pavedimu.

7. Automobilių supirkimo paslaugų teikėjai perka tiek techniškai tvarkingus, tiek ir gedimų turinčius automobilius. Tai yra labai svarbus ir vairuotojams aktualus veiksnys. Natūralu, kad neretai savo transporto priemonę norime parduoti todėl, jog ji yra techniškai netvarkinga, o tai reiškia, kad tampa svarbu atrasti pirkėją, kuriam techniniai gedimai neatrodys didelė problema. Automobilių supirkimo paslaugas siūlantys specialistai perka bet kokios techninės būklės transporto priemones, todėl palengvina automobilio pardavimo procesą.

8. Auto supirkėjams galite parduoti įvairių modelių, markių ir gamybos metų transporto priemones. Nepaisant to, kokį automobilį turite, galite jį parduoti automobilių supirkimo paslaugų teikėjams. Jie perka absoliučiai visas transporto priemones. Automobilis gali būti tiek senas, tiek ir visiškai naujas.

9. Perkamos visų tipų transporto priemonės. Į automobilių supirkėjus gali kreiptis tiek fiziniai, tiek ir juridiniai asmenys. Šios paslaugos yra lengvai prieinamos ne tik lengvųjų automobilių savininkams, tačiau ir tiems, kurie nori parduoti komercines transporto priemones, kitą motorinį transportą ar žemės ūkio techniką.

10. Šios srities specialistai siūlo labai palankią kainą. Kadangi automobilių supirkėjų pasirinkimas yra labai didelis, pardavėjui nėra sudėtinga sulaukti labai palankaus kainos pasiūlymo, pasirenkant iš skirtingų jam siūlomų variantų.

Reklama: Terra IT

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite