ZARASŲ RAJONO POLICIJOS KOMISARIATE – NAUJAS VIRŠININKAS

0
151
10

Praėjusį antradienį Zarasų rajono policijos komisariato kolektyvui pristatytas naujasis rajono policijos komisariato viršininkas Dainius Šidlauskas. Dėl rotacijos postą palikęs ankstesnis viršininkas Vitalis Kutkauskas dabar vadovaus Molėtų rajono policijos komisariatui.

Į naujojo Policijos komisariato viršininko pristatymą atvyko Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Vytautas Vaiškūnas. Jis džiaugėsi, kad šiame Zarasų krašte policijos vadovu paskirtas pareigingas ir stropus pareigūnas. Žmogus turi sukaupęs didelę tarnybos teisėtvarkos institucijose patirtį. Vadovas labai principingas bei sugebantis sutartinai bendrauti su pareigūnais, kolektyvu. Viršininkas Vytautas Vaiškūnas prisipažino, kad daug metų dirba su Dainiumi Šidlausku ir džiaugiasi šiuo kolega.

Naująjį komisariato vadovą pasveikino rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas. Meras akcentavo, kad labai svarbu, kad rajono Savivaldybėje būtų užtikrinama tvarka, gyventojų ir jų svečių saugumas. Savivaldybė glaudžiai šioje srityje bendradarbiauja su Policijos komisariatu ir ateityje šias bendradarbiavimo tendencijas žada plėsti, teikti visokeriopą paramą. Tarnyba policijoje nėra lengva, bet Zarasų rajono policijos komisariate geras kolektyvas, kuris pajėgus spręsti visas iškilusias problemas. Džiugu sutikti naująjį komisariato vadovą, kuris be tarnybos, žavisi sportu, kultivuoja sporto šaką karate.

Gražiai naująjį policijos komisariato viršininką Dainių Šidlauską sutiko ir kolektyvas. Jo atstovai Andrejus Jančevskis ir Neringa Čiegienė įteikė gėlių ir patikino, kad darniai kartu spręs visus kolektyvui iškilusias iššūkius.

Dainius Šidlauskas papasakojo apie savo tarnybą teisėsaugos institucijose. Naujasis viršininkas policijoje tarnauja jau dvidešimt septynerius metus. Pats įdomiausias jo tarnybos darbo laikotarpis – tai darbas kriminalistikoje. Nusikaltėlių, įrodymų paieškos įsukdavo į darbų verpetą. Tarnyba atimdavo daug ir laisvalaikio valandų, poilsio dienų. Vieną sykį buvo susigundęs ramesne tarnyba, tarnavo Pasienio policijoje, Tačiau ramybė jo nesuviliojo, vėl po pusantrų metų grįžo į Ignalinos rajono policijos komisariatą, dešimt metų jam ir vadovavo. Dabar dėl rotacijos jis perkeltas vadovauti Zarasų rajono policijos komisariatui.

Naujasis komisariato viršininkas prisipažino. Kad yra principingas, labai vertina pareigūnų sąžiningumą, nuoširdumą, draugiškumą. „Viską iš pradžių įvertinu širdimi, o po to protu“, – pristatymo metu kalbėjo naujasis policijos vadovas.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Vytautas Vaiškūnas palinkėjo kolektyvui ir naujajam viršininkui sėkmės, savitarpio supratimo ir vaisingo darbo stiprinant teisėsaugą gražiame Zarasų krašte. Geras teisėtvarkos institucijos darbas, tai ir verslo sėkmė, rajono gyventojų, jų svečių ramybė, turiningas darbas ir poilsis. Kreipdamasis į susirinkusius, Utenos apskrities policijos komisariato viršininkas Vytautas Vaškūnas džiaugėsi , kad policija savo kruopščiu darbu gerina savo veiklos pasitikėjimą. Daugelis policijos institucijos sričių yra pokyčių ir naujovių kelyje. Vytautas Vaiškūnas palinkėjo dar tolesnio bendravimo su Savivaldybe, gyventojais. Visus dar sykį patikino, kad Dainius Šidlauskas patyręs vadovas ir patyrę ir darbštūs yra Zarasų pareigūnai ir tiki, kad visus keliamus uždavinius jie pajėgūs įgyvendinti.

Nuotraukose: Zarasų rajono policijos komisariato pristatymo akimirkos.

1

4

5

5a

6a

8

8a

8b

12

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite