SAUSIO 13-ĄJĄ MINIME LAISVĖS GYNĖJŲ DIENĄ

0
152
sausio13

Gerbiami Zarasų krašto žmonės,
Sausio 13-ąją minime Laisvės gynėjų dieną.

Laisvė – tai didžiausia kiekvieno žmogaus ir visos tautos neįkainojama vertybė. Mes visi džiaugiamės galimybe gyventi laisvoje ir nepriklausomoje valstybėje. Šią dieną su pagarba prisimename tuos, kurie iškovojo Lietuvos laisvę ir didžiuojamės savo šalies piliečiais, ryžtingai apgynusiais teisę gyventi laisvoje valstybėje. Šiandien lenkiame prieš juos galvas ir nuoširdžiai dėkojame už jų drąsą, patriotiškumą ir tikrąsias tautos vertybes. Didžiuojamės zarasiškiais, kurie tą naktį budėjo prie Seimo ir Televizijos bokšto. Jie visam pasauliui demonstravo laisvos tautos siekį. Tad pagerbiant laisvės gynėjų atminimą, kviečiu apsilankyti visuose rajone vykstančiuose Sausio 13-osios renginiuose. Atmindami šią Tautai reikšmingą pergalę, puoselėkime pilietiškumą ir patriotiškumą savo vaikų širdyse, išsaugokime tų dienų gyvąją atmintį ir kartu visi vieningai kurkime klestinčią Lietuvą.

Pagarbiai
Nikolajus Gusevas
Zarasų rajono savivaldybės meras

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite