ZAJC ATIDARYMAS

0
39
8 kambarys web

Vasario 14 d. 16 val. kviečiame į Zarasų kultūros centrą, kur įsikurs nauja erdvė, skirta Zarasų jaunimui . Atviras jaunimo centras ( AJC ) – tai erdvė, kur jaunimas turės galimybę turiningai praleisti laisvalaikį, pailsėti ir užsiimti jų pačių norima ir siūloma veikla.

Atidarymo šventėje jus pasitiksime su momentiniu fotoaparatu, kuris tuoj pat foto sienelėje įamžins jūsų akimirką, kurią matysime realioje nuotraukoje vos po kelių minučių. Taip pat jūsų lauks X -box žaidimų kampelis ir karaoke, kuris atskleis paslėptus talentus ir leis pasijausti tikru dainininku. Atvykę pas mus turėsite galimybę susipažinti ir pabendrauti su jaunimo organizacijų atstovais. Kiek vėliau pakviesime jus bendrai nuotraukai į Zarasų kultūros centro kiemelį, kuriame įsiamžinsime nuotraukoje „nuo stogo“.

18 val. rinksimės į diskotekų salę, kurioje jūsų lauks Metų jaunimo iniciatyvos apdovanojimą ir Metų aktyvisto titulą pelnęs Alanas Šablinskas ir „Alano pasiplepėjimai“ su Hip-Hop grupės „8 Kambarys“ solistais Karoliu Talučiu (Talaz) ir Deividu Alejūnu (Corsalis). „8 kambario“ grupė nominuota M.A.M.A. 2018 apdovanojimuose kaip metų proveržis ir Hip-Hop grupė. Taip pat, nepamiršdami Valentino dienos, pažiūrėsime, ką mano apie meilę mūsų mažieji. Po pasiplepėjimų persikelsime į naujo AJC kaspino perkirpimo ceremoniją, įteiksime padėkas jaunimo organizacijoms ir su jaunimu dirbantiems žmonėms. Užvalgysim „šventinio“ plovo ir lėksime į „8 kambario“ grupės koncertą.

Renginių metu bus filmuojama ir fotografuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.

Zarasų kultūros centro informacija

Alanas

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite