VIENINGI ZARASAI

0
16
2. Podolskis Rimvydas

Kalbiname rinkimų komiteto „Vieningi Zarasai lyderį ir kandidatą į Zarasų rajono merus daugeliui gerai pažįstamą Rimvydą Podolskį.

Sakykite prašom, kodėl Jūs nusprendėte suburti visuomeninį rinkimų komitetą ir dalyvauti savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose kaip visuomenininkai?
Šį sprendimą priėmiau ne aš vienas, bet kartu su savo kolegomis bei betarpiškai bendraudamas su rajono gyventojais, kurių daugelis mano, kad rietenos ir beprasmiški ginčai tarp partijų neduoda jokios naudos, bet gal net ir atvirkščiai kenkia Zarasų rajono vystymuisi. Tad mano sprendimas ir buvo pabandyti visus suvienyti į vieną darnią komandą.

Na ir kaip Jums sekėsi bandant suvienyti Zarasiškius?
Negaliu sakyti, kad savo mintis įgyvendinau pilnai, bet vis tik man pavyko į vieną komandą, kurią mes pavadinome „VIENINGI ZARASAI“ suburti ne tik dalyvavusius politinėje veikloje asmenys, bet ir daug aktyvių ir protingų žmonių, kurie dar nedalyvavo jokioje politinėje veikloje, bet yra nusiteikę savo darbais ir idėjomis prisidėti prie Zarasų rajono atgimimo.

Kaip Jūs vertinate dabartinio rajono mero ir kitų vadovų darbą?
Dabartinių vadovų darbą paliksiu vertinti gyventojams, kurie manau, kad turi savo nuomonę ir ją išreikš balsuodami kovo 3 dieną. Galiu tik pasakyti, kad mano supratimu didelė dalis šiuo metu vykdomų projektų, finansuojamų iš rajono biudžeto yra neapgalvoti, neįvertinta kokią naudą gaus rajonas ir jame gyvenantys žmonės juos įgyvendinus. Deja, bet kai kuriuos darbus, kurie jau pradėti teks baigti, bet bus ir tokių dėl, kurių būtinumo mes stipriai pagalvosime. Manau, kad vykdant projektus visų pirma turime galvoti ar jie duos kažkokią naudą ar tik išleisime pinigus, bet jokios naudos negausime arba ta nauda bus nepalyginamai maža išleistam pinigų kiekiui. Kaip pavyzdį galiu pasakyti Zaraso ežero mažosios estrados statybas, bei planuojamo dengto turgelio pavadintu „pasažas“ statybas senojo policijos komisariato kieme. Abu jie kainuos po milijoną ar daugiau, bet niekas negali pasakyti kokia nauda bus tuos objektus pastačius. Yra ir kitų didesnių ar mažesnių projektėlių, kurių naudingumu ir funkcionalumu galima būtų abejoti, o tiems projektams skiriamus pinigus panaudoti geresniam rajono gyventojų poreikių tenkinimui ir kas ne mažiau svarbu darbo vietų kūrimui, ko pasiekti galima aktyviai bendraujant ir bendradarbiaujant su investuotojais.

Tai Jūs vis tik manot kad dar yra galimybių atgaivinti Zarasų rajoną?
Jeigu aš taip negalvočiau ir nematyčiau tam galimybių tai tikrai nebūčiau nusprendęs burti komandos ir pats kandidatuoti į merus. Manau, kad dirbdami kartu ir ieškodami galimybių, o ne sėdėdami ir laukdami kol kažkas pasikeis mes pasieksime, kad Zarasai nebūtų minimi kaip labiausiai atsiliekantis rajonas, bet būtų rodomas kaip rajonas sugebėjęs pakilti iš dugno ir kuriame norėsis gyventi, dirbti, o atvažiavusiems ilsėtis. Pasinaudodamas proga kviečiu visus kovo 3 dieną vyksiančiuose rinkimuose balsuojant palaikyti mane kaip kandidatą į Zarasų rajono merus ir mūsų tikrai puikią komandą „VIENINGI ZARASAI“.

Irena Gudelienė

Politinė reklama bus apmokėta iš komiteto „Vieningi Zarasai“ politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 19/01/17/01

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite