SKELBIAMA ATRANKA Į ĮVADINIO MOKYMO KURSUS LIETUVOS POLICIJOS MOKYKLOJE

0
25
polic

Svarbi informacija, norintiems įsilieti į policijos pareigūnų gretas. Skelbiama atranka į įvadinio mokymo kursus Lietuvos policijos mokykloje.

Kursų pradžia: 2019 kovo 4 d.

Trukmė: 4 mėnesiai.

Vieta: Lietuvos policijos mokykla (Mokslo g. 2, Mastaičiai, Kauno raj.).

Kas gali dalyvauti: pretendentai, turintys aukštąjį išsilavinimą, motyvuoti ir pasiruošę įsilieti į policijos pareigūnų gretas.

Papildomi privalomi reikalavimai: turėti B kategorijos vairuotojo pažymėjimą ir nemažesnį kaip 1 m. vairavimo stažą iki mokymosi pradžios, turėti nežemesnį nei A2 užsienio kalbos (anglų, prancūzų arba vokiečių) mokėjimo lygį.

Po kursų įgyta kvalifikacija: vidurinės grandies policijos pareigūno.

Kita svarbi informacija: parengti būsimi policijos pareigūnai bus darbinami tik Vilniaus, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio ir Telšių apskrityse – konkreti tarnybos vieta bus derinama su laimėjusiais atranką dar prieš kursų pradžią.

Laimėjusiems atranką suteikiamas nemokamas apgyvendinimas bendrabutyje, mokama stipendija ir garantuojama darbo vieta. Kursai nemokami, tačiau asmenys pasirašo trišalę sutartį, kuria įsipareigoja mokytis ir pabaigus kursus išdirbti 3 metus policijos sistemoje, kitu atveju privalės atlyginti su mokymusi patirtas išlaidas.

Atrankos dokumentus galite teikti iki š. m. vasario 1 d.

Daugiau informacijos nuorodoje ir policijos informacijos telefonu telefonu 8 700 60000 arba www.stokipolicija.lt.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite