SVEIKINO IR LINKĖJO GRAŽIŲ SPORTINIŲ PERGALIŲ

0
24
a7

Praėjusį trečiadienį Zarasų rajono savivaldybėje įvyko rajono mero Nikolajaus Gusevo inicijuotas susitikimas su rajono jaunaisiais sportininkais, jų treneriais. Šiame susitikime aptarti ir jaunųjų zarasiškių praėjusiųjų metų sportiniai rezultatai.

Susitikimo metu meras kalbėjo, kad Zarasuose visada buvo ir yra daug talentingo, darbštaus jaunimo, daug gerų sportininkų. Jie pasiekia kaskart vis geresnių rezultatų. Tai labai didelė garbė ir mūsų rajono Savivaldybei. Jūs nors jauni, kalbėjo meras, bet garsinate mūsų rajoną, esate kupini sportinio azarto, nebijote varžytis su stipriais priešininkais ir taip siekti pergalių ir sportinių aukštumų. Meras kalbėjo ir apie rajono Savivaldybės dėmesį, kurį skiria sporto entuziastams. Nuolat gerinama ir infrastruktūra – tvarkomi, statomi nauji sportiniai įrenginiai.

Apie puoselėjamas Zarasų krašte sportines tradicijas, sąlygų gerinimą pasitarime kalbėjo ir rajono Savivaldybės mero pavaduotojas Arnoldas Abramavičius.

Zarasų sporto centro direktorė Danutė Kukalienė papasakojo apie jaunimo sportinius pasiekimus, ateities sumanymus. Centre gimė graži tradicija kasmet organizuoti apklausą, jos metu išsiaiškinti populiariausią 2018 metų sportininką ir komandą. Šiemet apklausoje dalyvavo 662 sporto aistruoliai.

Populiariausiu 2018 metų sportininku tapo Darius Kilbauskas. Dalyvaudamas ypač sunkiose ir daug ištvermės reikalaujančiose triatlono varžybose Darius, džiugino zarasiškius savo gerais rezultatais: Lietuvos triatlono čempionate užėmta 9 vieta, Lietuvos triatlono taurės bendroje įskaitoje – 7 vieta. Daugpilio pusmaratone – 3 vieta. Kaune challenge multisporto varžybose – 2 vieta. Įveikta Ironman triatlono distancija (3,8 km. plaukimas, 180 km. dviratis, maratono bėgimas) ir iškovota 5 vieta per 11 val. 11 min.

Populiariausia metų komanda išrinkta vyrų Zarasų rankinio komanda „Kiras“- Zarasų sporto centras. Ši komanda sėkmingai dalyvauja Lietuvos čempionato pirmos lygos varžybose. Tiesa, jauna, bet perspektyvi komanda kol kas negali pasigirti įspūdingais rezultatais, tačiau geras žaidimas ir noras siekti pergalių, didžiulis žiūrovų palaikymas teikia vilčių, kad 2018 – 2019 metų sezonas bus kur kas sėkmingesnis. Zarasų rankininkų komandos gretose žaidžia: Aivaras Šakalys, Mantas Meduneckis, Julius Vitkūnas, Ernestas Bertašius, Eivinas Vaikutis, Andrej Bičiuchin Zubov, Deividas Matkevičius, Dima Leonenkov, Augustinas Deksnys, Andrius Aksiutovas, Mark Virčinskas, Gustas Naujikas, Rokas Žiliukas, Deividas Putickij, Andrius Ramanauskas, Andrius Norvila, Denis Šikalov.

Meras Nikolajus Gusevas populiariausiam sportininkui Dariui Kilbauskui, vyrų rankinio komandai ir jos trenerei Daivai Kaladinskienei įteikė apdovanojimus. Meras, mero pavaduotojas jauniems sportininkams, jų treneriams palinkėjo naujų pergalių, toliau siekti sportinių aukštumų.

Arūnas Zavackas
Zarasų sporto centro sporto instruktorius

Nuotraukoje: jaunųjų sporto entuziastų susitikimo su rajono vadovais akimirkos.

Petro Ivanovo nuotraukos

a1

a2

a3a

a4a

a5

a6

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite