,,NAUJAMETINĖ TAURĖ“ – KK ,,ZARASAI“ KREPŠININKAMS

0
46
KK Zarasai

2018 m. gruodžio mėnesį prasidėjusios ,,Naujametinė taurės“ krepšinio varžybos finišavo 2019 m. sausio 26 d. Zarasų ,,Ąžuolo“ gimnazijos sporto salėje. Pirmo etapo varžybos vyko be staigmenų. Puikiai rungtyniavę ,,Ilgių sodybos“ krepšininkai nepaliko jokių vilčių savo varžovams. Visaginiečiai nesunkiai laimėjo visas pirmo etapo varžybas. Ambicijų nestokojantys ,,(Zero)“ krepšininkai pralaimėjo vieną susitikimą ir liko antroje vietoje. Trečioje vietoje su dviem pralaimėjimais – komanda ,,Vega“. Į finalininkų ketvertą pateko ir krepšinio klubo ,,Zarasai“ komanda, laimėjusi prieš Zarasų profesinės mokyklos ir ,,Trispalvės“ krepšinio mėgėjus.

Visai kitaip susiklostė finalinio ketverto varžybos. Visos keturios dvikovos vyko ypač atkakliai, netruko aistrų, emocijų ir staigmenų. Pirmame pusfinalyje ryžtingai nusiteikusi ,,(Zero)“ ekipa po atkaklios dvikovos rezultatu 92 : 75 įveikė ,,Vegos“ krepšininkus. Antrame pusfinalyje įspūdingai žaidęs KK ,,Zarasai“ penketukas rezultatu 91 : 75 sugebėjo įveikti praėjusių metų čempionus Visagino ,,Ilgių sodybos“ krepšininkus. Mažajame finale visaginiečiai sunkiai ,,skynėsi“ kelią link bronzos medalių ir vis tik įrodė savo pranašumą rezultatu 91 : 80 nugalėdami ,,Vegos“ komandą. Didžiajame finale ,,(Zero)“ atkakliai priešinosi Vilniuje žaidžiantiems zarasiečiams, tačiau rungtynių pabaigą geriau sužaidė KK ,,Zarasai“, kurie laimėjo finalą rezultatu 77 : 60 ir po metų pertraukos susigražino čempionų titulą.

Naudingiausiais komandų žaidėjais pripažinti: Večeslav Prokofjev (,,Trispalvė“), Deividas Savčiuk (Zarasų profesinė mokykla), Andrius Norvila (,,Vega“), Paulius Daukantas (,,Ilgių sodyba“), Andrius Ruzgas (,,(Zero)“), Evaldas Mackevičius (KK,,Zarasai“).

Metimų iš aikštės vidurio konkurse nugalėjo Einoras Andriuškevičius (,,Trispalvė“), baudų metimų konkurso nugalėtoju tapo Nerijus Merkys (,,Vega“), tritaškius taikliausiai metė Andrius Aksiutovas (,,Vega“), ,,Oro karaliaus“ apdovanojimas atiteko Mantui Meduneckiui (,,(Zero)“).

Per visas sužaistas varžybas daugiausiai baudų į varžovų krepšį įmetė Laisvydas Jankauskas (,,(Zero)“), tritaškiais metimais varžovus labiausiai skriaudė Vitalijus Goršanovas (,,(Zero)“), o rezultatyvumu pasižymėjo Mantas Meduneckis (,,(Zero)“).

Apdovanojimus varžybų prizininkams ir geriausiem žaidėjams įteikė Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas.

Zarasų sporto centro sporto instruktorius
Arūnas Zavackas

Ilgiu sodyba

Zarasai Zero

Zero

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite