JAPONIJOS AMBASADORIUS APIE NEIŠDILDOMUS ŠVENTĖS ĮSPŪDŽIUS

0
26
21a

Tradicinės ristūnų žirgų lenktynės prie legendomis apipinto Sartų ežero, o anksčiau ant jo ledo, – vienas seniausių ir patraukliausių masinių renginių Lietuvoje, kasmet sukviečia kelias dešimtis tūkstančių žiūrovų. Šiemet į šią šventę atvyko apie 25 tūkstančius žmonių iš mūsų šalies ir užsienio. Neįprastame renginyje dalyvavo ir užsienio ambasadų atstovai.

Savivaldybė šiomis dienomis gauna daug gerų, šiltų atsiliepimų apie šios šventės organizavimą, turiningą, įdomią ir nuotaikingą programą. Šios padėkos – tai visų organizatorių pastangų įvertinimas.

Ypač sujaudino šiandien gautas laiškas, kurį parašė Japonijos ambasadorius Shiro Yamasaki. Adresuotas jis Zarasų rajono savivaldybės merui Nikolajui Gusevui, bet skirtas jis visiems šventės organizatoriams ir dalyviams.

Nuotraukose. Japonijos ambasadoriaus laiškas; rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas ir mero pavaduotojas Arnoldas Abramavičius su svečiais iš Japonijos ambasados.

Japonijos ambasada

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite