PASIMATYMAS PRIEŠ VALENTINĄ TILTIŠKIŲ VANDENS MALŪNE – MUZIEJUJE PRIE ŠVENTOSIOS UPĖS

0
26
2019

2019 02 13 (trečiadienį) Gražutės regioninis parkas 18 val. kviečia į saugomoje teritorijoje esantį Tiltiškių vandens malūną – muziejų paminėti Pasaulinę radijo dieną.

Atvykusieji turės progą pažinti Šventosios upę, kurios aukštupio išsaugojimo tikslais 1992 09 24 buvo įkurtas Gražutės regioninis parkas;
Susitikimo metu trumpai supažindinsime su projektu ,,Kraštovaizdžio vertybių apsauga ir pritaikymas pažinti”;
Susitikę ,,versime” istorinius puslapius sužinodami Tiltiškių malūno istoriją;
Na, o tada keliausime į PASIMATYMĄ PRIEŠ VALENTINĄ RADIJO APARATŲ MUZIEJUJE;
Muziejuje sužinosite: kaip atsirado ir kaip laikui bėgant keitėsi radijas. Taip pat sužinosite netgi Kauno radijo istoriją ir daug įdomių smulkmenų, kaip, pavyzdžiui, kam šiuolaikiniam radijui reikalingas AM bangų imtuvas? Ar svarbus radijui dizainas? Kaip atrodė pirmas distancinis pultelis? Kaip sugalvojo taimerį?

Kadangi, malūno – muziejaus šeimininkas muzikos mylėtojas galėsite dainuoti karaokę, žaisti kitus žaidimus;
Pabaigai: pasiskirstę į komandas kursite trumpą ,,Dienos žinių” laidą, pristatydami, kas įvyko Jūsų gyvenime šią savaitę, kas vyksta šiandien. Galbūt pasiųsite meilės žinutę… Kas ten žino, gal sutiksite savo Valentiną… ♥

Galbūt su juo ar ja sušoksite pirmąjį meilės šokį DISKOTEKOJE.

Tikimės, jog nepabūgsite trečiadienio ir vasario 13 d. lydimi puikios nuotaikos atvyksite į Tiltiškių malūną.

Jei sutiksite savo Valentiną galėsite, kaip padėką, paremti Tiltiškių muziejaus ar Gražutės regioninio parko veiklas.

Žygio vieta ir laikas: 18:00 val. renkamės ir susipažįstame Tiltiškių vandens malūno automobilių stovėjimo aikštelėje – Tiltiškių km., Salako seniūnija. Koordinatės: 632900, 6167899 (LKS); 55.627704, 26.110417; (WGS) 55° 37′ 39.73″, 26° 6′ 37.5″ (WGS).

Susitinkame 18:00 val, pabaiga – pagal norą šėlti diskotekoje.

Dalyvių registracija ir daugiau informacijos: kristina.ivanovaite@sartaigrazute.am.lt, arba tel.: 867865085.

jji

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite