AUTOĮVYKIS SANKRYŽOJE, TAPUSIA JUDRIA

0
25
avarija

Dėl pažliugusio kelio atkarpos Vytauto gatvėje intensyvesnis tampa eismas Smėlynės, S. Nėries, K. Donelaičio ir Vilniaus gatvėse Zarasuose. Zarasiškiai ir jų svečiai ieško būdų aplenkti kelininkų surengtus spąstus pagrindinėje miesto gatvėje.

Praėjusį pirmadienį, jau baigiantis darbo dienai, pateko į autoįvykį automobilis VW Touran, priklausantis Zarasų rajono savivaldybės administracijai. Pagrindine Vilniaus gatve važiavusio automobilio nepraleido iš šalutinės Smėlynės gatvės išvažiavęs automobilis BMVx3, vairuojamas visaginiečio. Šis vairuotojas kasdien važinėja vakare iš darbo Daugpilyje į Visagino miestą. Tą dieną jis buvo nusprendęs apvažiuoti netvarkingą kelio ruožą Vytauto gatvėje. Visaginietis pagalvojo, kad važiuoja pagrindiniu keliu, nepastebėjo kelio ženklo ir susidūrė su Savivaldybės administracijos automobiliu ir tapo autoįvykio kaltininku.

Apgadintos abi transporto priemonės. Jos yra apdraustos . Vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaraciją. Savivaldybės administracijos automobilio remonto išlaidas apmokės draudimo kompanija, o autoįvykio kaltininkui automobilį teks remontuoti pačiam.

Jeronimas Butkus

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite