KELIUOSE BUVO VYKDOMA EISMO PRIEMONIŲ LENKIMO KONTROLĖ

0
13
policija

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyrius sustiprinimo vairuotojų nepaisančių lenkimo taisyklių pažeidimų kontrolę. Nuo vasario 4 d. iki vasario 10 d. Kelių policijos pareigūnai užfiksavo 16 tokio tipo pažeidimų.

Didžiąją jų dalį – 14 sudarė lenkimai, kuomet įvažiuojant į priešingos krypties eismo juostą yra kertama ištisinė kelio ženklinimo linija, už tokį pažeidimą vairuotojo yra numatyta nuo 60 iki 90 eurų bauda. Dar du kelių eismo taisyklių pažeidimai buvo lenkimo manevrai atlikti sankryžose, už tokio tipo pažeidimus vairuotojams gresia bauda nuo 170 eurų iki 230 eurų ir teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo 3 iki 6 mėnesių.

Norime atkreipti vairuotojų dėmesį dėl šių pažeidimų ir priminti, kad lenkiant visais atvejais pirmiausia pirmiausia reikia įvertinti atstumą iki priešais atvažiuojančių automobilių ir kelio atkarpą, kurioje ketinama atlikti lenkimo manevrą, kad nekelti pavojaus sau ir aplinkiniams. Visų mūsų saugumas priklauso nuo savitarpio pagarbos ir supratingumo.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite