KAS LAUKĖ UŽ PLAČIAI ATVERTŲ DURŲ?

0
54
mid news zrs 251 cid f jsmw6zkv0

Saulėtą pirmadienio popietę Antalieptės miestelio gyventojai, ir svečiai sugūžėjo į buvusį seniūnijos pastatą. Vos įžengusius mus šiltai pasitiko būrys jaunuolių. Vienas jaunuolis aprodė pyragais kvepiančią virtuvę, kitas džiaugėsi pačio pasigaminta lova, o šalia stovinti mergina pasakojo iš kur semiasi įkvėpimo savo piešiniams. Jie ir dar septyni jaunuoliai „Įgūdžių laboratorija“ dalyviai. Tai stovykla, kurioje jaunuoliai iš visos Utenos apskrities, per mėnesį įgyja socialinių, darbo, bendravimo įgūdžių.

Už kelių dienų baigsis jau antroji stovykla. Joje dalyvauja jaunuoliai iš Zarasų rajono, Zarasų miesto, Ignalinos ir Molėtų.

Taip pat apsilankėme mobiliajame taške, kuris nuo kovo mėnesio duris atvers Antalieptės bendruomenės namų patalpose. Taške dirbsiančios Monika ir Agnė iš VšĮ „Žvaigždynai“ pasakojo apie įveiktus iššūkius (patalpų apšildymas ir finansinių resursų paieška) ir džiaugėsi, kad juos pavyko įveikti. Merginos vykdys mobilų darbą Zarasų rajone: Antalieptėje ir Antazavėje, ir Vilniaus rajone esančioje Karvio gyvenvietėje. Mobilus darbas – tai yra darbas su jaunimu nuvykus į gyvenamąją teritoriją, kurioje nėra darbo su jaunimu infrastruktūros, atsižvelgiant į šioje teritorijoje gyvenančių jaunų žmonių individualius poreikius.

Jeigu norėtum dalyvauti „Įgūdžių laboratorija“ stovykloje, gali kreiptis į Vytautą Eidėjų 8-600-12-941, o jeigu nori aplankyti mobilų tašką – Agnė – 8-629-23-956.

mid news zrs 135 Mobiliajame taskeI

mid news zrs 300 Mobiliajame taskeII

mid news zrs 812 logo

mid news zrs 914 Mobiliajame taskeIII

mid news zrs 915 Igudziu laboratorijos pristatymasII

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite