PRISTATYTAS NAUJASIS UAB „ZARASŲ VANDENYS“ DIREKTORIUS

0
82
1

Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas ir rajono Savivaldybės administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas pristatė konkursą laimėjusį naują UAB „Zarasų vandenys“ direktorių Mindaugą Špūrą.

Susitikimo metu kalbėta apie situaciją bendrovėje ir pasiektus rezultatus. Atkreiptas dėmesys į iškilusius iššūkius, kuriuos būtina įveikti bendrovės darbuotojams. Buvo aptartos ir problemos, su kuriomis teks susidurti naujam vadovui. Šios bendrovės rezultatai yra vieni geriausių rajone, tačiau rezervų yra labai daug.

Meras pristatymo metu džiaugėsi, kad UAB „Zarasų vandenys“ turės vadovą, puikiai išmanantį bendrovės valdymo strategijas, gebantį vadovauti kolektyvui, turintį kompetencijų komandos formavimo, ūkinės veiklos analizės, veiklos strategijos formavimo bei naujų paslaugų kūrimo ir vystymo srityse. Rajono Savivaldybės administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas perskaitė įsakymą dėl Mindaugo Špūro paskyrimo UAB „Zarasų vandenys“ direktoriumi ir išsakė mintis apie iššūkius, kuriuos kartu su visu kolektyvu teks įveikti direktoriui.

Visi susitikimo dalyviai turėjo lūkesčių, kad bendrovėje ateityje vyks atviras bendravimas tiek organizuojant įmonės darbą, tiek sprendžiant iškylančias problemas.

Mindaugas Špūras, gimęs 1986 metais Vilniuje, Vilniaus universitete studijavo teisės mokslus ir 2010 metais įsigijo teisininko kvalifikaciją. Pastaruoju metu dirbo Nacionalinės žemės tarnybos prie Žemės ūkio ministerijos Vilniaus rajono skyriuje patarėju, atlikdavo skyriaus vedėjo funkcijas jo nebuvimo metu. Per dvylika darbo metų įgijo daug teisinio darbo praktikos, rengė teisinius dokumentus, atstovavo skyriui visų institucijų teismuose. Mindaugas Špūras darbštus, atsakingas, pareigingas organizuotas žmogus, imlus naujovėms.

Naujasis bendrovės vadovas, prisistatydamas bendrovės darbuotojams, pareiškė, kad pirmiausia jo laukia nuodugnus bendrovės veiklos išsiaiškinimas ir po to veiklos gairių numatymas. Naujasis vadovas pasakė ir savo moto – mažiau žodžių, daugiau darbų. Tuo jis ir vadovausis dirbdamas šioje pozicijoje. Užtikrino, kad darbuotojus pirmiausiai vertins pagal sąžiningą darbą, atsakingumą, pareigingumą ir darbštumą.

Jau ir pristatymo metu darbuotojai kalbėjo apie spręstinas problemas – mažas atlygis darbuotojų bendrovėje. Meras Nikolajus Gusevas užtikrino, kad ši problema Savivaldybėje yra žinoma, ji nėra paprasta, apie tai jau buvo kalbėta su naujuoju bendrovės vadovu ir pirmasis iššūkis iškeltas naujam uždarosios bendrovės vadovui operatyviai spręsti šią aktualią problemą.

Zarasų rajono savivaldybės informacija

Nuotraukose – naujojo UAB „Zarasų vandenys“ direktoriaus pristatymo akimirkos.

2

3

4

5

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite