KVIEČIAME DALYVAUTI MUGĖJE ZARASŲ KURORTINIO SEZONO ATIDARYMO ŠVENTĖS METU

0
59
pasažas

Zarasų rajono savivaldybė 2023 m. gegužės 26-27 d. Zarasų kurortinio sezono atidarymo šventės metu organizuoja mugę, kurioje kviečiami dalyvauti vietos gamintojai ir paslaugų teikėjai.

Mugėje bus prekiaujama kulinarinio paveldo gaminiais, tautinio paveldo produkcija, tradiciniais gaminiais, tautodailės ir dailiųjų amatų gaminiais, maisto produktais, suvenyrais ir pan.

Informacija pageidaujantiems prekiauti ir / ar teikti paslaugas:
Mugės data: 2023 m. gegužės 26–27 d.
Mugės darbo laikas: 12:00–20:00 val.
Registracija pradedama 2023 m. gegužės 10 d. ir tęsis iki 2023 m. gegužės 14 d.
Mugės vieta: prekybos ir paslaugų pasažas, D. Bukonto g. 1, Zarasai.
Dalyvavimo mugėje mokestis netaikomas.
Objekte elektros energija bus tiekiama, tačiau prekybininkai ir paslaugų teikėjai patys privalo pasirūpinti prailgintuvais, reikalingais baldais ir įranga bei kitomis priemonėmis.
 
SVARBU:
Norintiems prekiauti mugėje iki 2023 m. gegužės 14 d. būtina pateikti šiuos dokumentus:
– prekybininkams, prekiausiantiems maisto produktais, būtina pateikti Maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimo kopiją;
– prekybininkams, prekiausiantiems alkoholiniais gėrimais, būtina pateikti paraišką vienkartinei licencijai gauti ir įmonei išduotos licencijos verstis mažmenine prekyba alkoholiniais gėrimais patvirtintą kopiją (teikti el. p. info@zarasai.lt);
– tautodailininko pažymėjimo ir /arba tautinio paveldo sertifikato (prie paraiškos pridedant gaminių, kuriais bus prekiaujama, nuotraukas) kopiją;
– įmonės registracijos patvirtinimo arba galiojančio verslo liudijimo / individualios veiklos pažymos kopiją.
 
Registracija gali būti atšaukta pasikeitus aplinkybėms, vadovaujantis Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimais ir Lietuvos respublikos sveikatos apsaugos ministro valstybės lygio ekstremalios situacijos valstybės operacijų vadovo priimtais sprendimais bei Zarasų rajono savivaldybės sprendimais.
 
Kontaktinis asmuo: Joana Širvinskaitė, tel. (8 385) 37191.  Anketą su pridedamais dokumentais siųskite el. paštu joana.sirvinskaite@zarasai.lt.
 

Priedai

 

Anketa

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite