ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS MERĖ NIJOLĖ GUOBIENĖ APSILANKĖ VIEŠOJOJE ĮSTAIGOJE „INOVATORIŲ SLĖNIS“

0
65
8

Gegužės 24 dieną Zarasų rajono savivaldybės merė Nijolė Guobienė kartu su savo patarėjais – Simona Burokaite, Simona Matusevičiūte, Karlen Grdiljanc apsilankė Antalieptėje. Juos pasitiko Antalieptės seniūnas Arvidas Saulius, Antalieptės bendruomenės pirmininkė Irina Zalubienė, Viešosios įstaigos „Inovatorių slėnis“ įkūrėjai Arūnas Survila ir Monika Stankevičiūtė.

Vizito metu merė Nijolė Guobienė ir jos patarėjai susipažino su viešosios įstaigos „Inovatorių slėnis“ veikla. Įstaigos įkūrėjai išsamiai pristatė savo veiklą, vykdomus projektus ir ateities planus.

Merė džiaugiasi šios įstaigos vykdomomis veiklomis bei patvirtino, kad Savivaldybė glaudžiai bendradarbiaus su Viešąja įstaiga „Inovatorių slėnis“. Palaikys įstaigos vystymąsi ir naujus projektus

 

Inovatorių slėnis – tai kūrybos ir darbo erdvė Antalieptėje, Zarasų rajone. Įsikūrę vietoje, turinčioje turtingą istorinį palikimą, mes norime, kad Inovatorių slėnis savo idėjomis bei darbais kurtų istoriją ir toliau. Būdami socialinis verslas, kurio pirminė misija yra ne tik generuoti pelną, tačiau savo darbu visų pirma teikti naudą bendruomenei, spręsti opiausias socialines problemas, mūsų tikslas yra prisidėti prie Lietuvos ir pasaulio socialinių inovacijų ir socialinio verslo plėtros, o taip pat, kurti erdvę, kurioje tai galėtų daryti ir kiti. Mes norime, kad Inovatorių slėnyje susitiktų kuo daugiau įvairiausių sričių specialistų, o iš naujų pažinčių gimtų socialinės, kultūrinės, aplinkosauginės ir verslo idėjos, šviesinančios mūsų dabartį ir ateitį.

Zarasų rajono savivaldybės informacija

1

2

3

4

5

6

7

9

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite