3D MODELIAVIMO UŽSIĖMIMAI LAUKIA JŪSŲ!

0
17
2DD

KVIEČIAME VAIKUS 10+ REGISTRUOTIS IR DALYVAUTI 3D MODELIAVIMO UŽSIĖMIMUOSE, KURIE VYKS KIEKVIENĄ TREČIADIENĮ NUO 14:00 VAL.

Pirmasis kūrybinis užsiėmimas kovo 20 dieną 14:00–16:00 val. viešosios bibliotekos mokymo klasėje prie kompiuterių.

Zarasų viešosios bibliotekos medijų studijoje įrengtas 3D spausdintuvas. Jo galimybės labai didelės. Modeliuoti galima viską! Naudojant įvairius plastikus 3D spausdinimas taikomas daugybėje atvejų bei situacijų įvairiausiose veiklos srityse – mene ir versle, privatiems poreikiams tenkinti.

Bibliotekoje yra parengta 3D modeliavimo TinkerCad programa metodika, kurioje rasite 3D maketavimo pavyzdžių, užduočių scenarijų ir paaiškinimų, todėl modeliuoti 3D galės kiekvienas norintis!

Baigusiems 4 užsiėmimų kursą, pasiūlysime išbandyti ir 3D spausdinimo pieštukus!
Registruotis telefonu 8 385 51406 arba el. paštu d.kiltinaviciene@zarasubiblioteka.lt
Laukiame jūsų!

 

LLI-089 projektas „Švietimui ir gerovei skirtų šeimos skaitmeninių veiklų centrų sukūrimas Rytų Aukštaitijoje ir Pietų Latgaloje“ („Network DigiHubs“), kurį finansuoja 2014-2020 m. Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos programa

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite