INFORMACIJA SĖLIŲ A., DARIAUS IR GIRĖNO G., ŠIAULIŲ G. BEI SAVANORIŲ G. DAUGIABUČIŲ NAMŲ GYVENTOJAMS

0
29
zarasuzuvis

Informuojame, kad prasideda projekto „Zarasų m. viešųjų erdvių kompleksinis sutvarkymas teritorijoje tarp Dariaus ir Girėno g. bei Šiaulių g. ir dviejuose daugiabučių kiemuose P. Širvio g.“ statybos darbai.

Teritorijoje tarp Sėlių a., Dariaus ir Girėno g., Šiaulių g. bei Savanorių g. bus įrengtos automobilių stovėjimo aikštelės, sporto ir vaikų žaidimų aikštelės, sutvarkyti įvažiavimai į kiemus, įrengti pėsčiųjų takai bei lauko apšvietimo tinklai.

Todėl prašome Sėlių a. 20, Šiaulių g. 1, 5, 9, Dariaus ir Girėno g. 30, 32, Savanorių g. 4, 6, 8 daugiabučių namų gyventojų būti atidiems, sekti informaciją, kuri bus skelbiama daugiabučių namų laiptinėse. Skelbimuose bus nurodyta, kokioje teritorijoje ir kokiu laiku bus negalima parkuoti automobilių kiemuose bei kita informacija susijusi su projekto įgyvendinimu. Atsiprašome už laikinus nepatogumus, tikimės minėtų namų gyventojų supratingumo ir bendradarbiavimo vykdant projekto darbus.

Zarasų rajono savivaldybės administracijos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite