IŠ VISOS ŠIRDIES

0
41
katunskyte

Kovo 14d. 18val. Zarasų kultūros centre. 

Jus sveikins ir dovanos naują programą. Iš visos širdies..

Charizmatiškoji dainininkė Vitalija Katunskytė.

Vitalija, niekada nestokoja geros nuotaikos, ir koncertuose atiduoda visą save, savo galingu balsu ir melodingomis dainomis žavi savo gerbėjus. Šį kartą ji pristatys naują programą, ir garsiausius šlagerius. Kartu su Vitalija koncerte dainuos , sėkmingą koncertinį turą, tęsiantis ir visada nuoširdus dainininkas Aidas Manikas su naujomis melodingomis ir jausmingomis dainomis. Vitalija ir Aidas, surengė per penkiasdešimt pasirodymų kartu. Zarasų publikai žada smagų ir gražų koncertinį vakarą.
Nuoširdus mūsų ir jūsų laikas kartu.

Bilieto kaina tik 10 eurų.

Koncerto dieną bilietai gali brangti.

Tel. pasiteiravimui 8621-64546.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite