DĖL TIKROVĖS NEATITINKANČIO STRAIPSNIO

0
27
2019 01 30 sadmzemelapis

Noriu padėkoti visiems Zarasų rajono piliečiams dalyvavusiems savivaldos rinkimuose. Taip pat labai ačiū palaikiusiems Zarasų rajono liberalus ir mane, Kęstutį Stankevičių kandidatą į Zarasų rajono merus. Kaip matome iš kilusios dabartinės valdžios isterijos, jie pokyčių nenori. Nors rinkėjų balsavimo rezultatai aiškiai rodo, kad žmonėms šio mero vadovavimo metu kilę korupciniai ir kiti skandalai nusibodo.

Susumavus šių savivaldos rinkimų rezultatus tapo aišku, kad didžiausią rinkėjų pasitikėjimą pelnė ir daugiausia balsų gavo Zarasų rajono liberalai, antri Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovai, treti liko dabartinės Zarasų rajono valdžios atstovai suskilę į dvi partijas ir prieš rinkimus susijungę į koaliciją (socialdemokratai ir socialdarbiečiai).

2015 metų rinkimuose socialdemokratai buvo pirmi ir laimėjo mero rinkimus. Bet kaip matome praėjus keturiems metams, pagal visus rodiklius esame labiausiai atsilikęs rajonas Lietuvoje. Zarasų rajono žmonės pavargo nuo melagysčių, kaip mes keturis metus „gerai“ gyvenome. Dabartinis meras ir jo aplinka galvojo, kad savo rinkiminei kampanijai naudodami savivaldybės resursus pagerins savo įvaizdį ir laimės rinkimus, bet tai nepasiteisino. Kaip ir kiekvieni savivaldos rinkimai taip ir šie rinkimai neapsiejo be melagingų naujienų ir šmeižto kampanijos. Meras ir jo aplinka kaltina mane, kad aš pateikiau neteisingą informaciją apie socialinės paramos lėšų panaudojimą laikraštyje „Dusetos“. Nors aš nurodžiau, kad rėmiausi Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos duomenimis, kurie buvo paskelbti ministerijos ir įvairių žiniasklaidos priemonių. Mane šmeižiantis straipsnis prieš antrąjį rinkimų išplatintas Zarasų rajono savivaldybės interneto svetainėje Zarasai.lt ir internetinėje svetainėje Zarasuose.lt. Ir pats šio keisto straipsnio autorius, kuris galbūt bijodamas teisinės atsakomybės savo tapatybės nenurodė, parašė: „Rajono savivaldybės tarybos narys, remdamasis Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos informacija apie šių lėšų panaudojimą, paskelbė faktą, kad rajono savivaldybė nepanaudojo beveik 40 procentų piniginės socialinės paramos lėšų ir sugrąžino jas ministerijai.”

Manau meras neteisėtai naudoja savivaldybės resursus ir internetinę svetainę Zarasai.lt savo politinei rinkiminei kampanijai. Pasitaręs su teisininkais spręsiu dėl galimybės kreiptis į Vyriausiąją rinkimų komisiją ir teismą dėl tikrovės neatitinkančių teiginių.

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Zarasų skyriaus politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 19/03/09/01

{jcomments off}

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite