NUOŠIRDI PADĖKA ZARASŲ MEDIKAMS

0
34
medikas

Aš visą savo darbingą gyvenimą pragyvenau Panevėžyje. Mano gyvenimas taip susiklostė, kad apsigyvenau Zarasuose toli nuo artimųjų ir draugų. Viskas buvo gerai. Miestas gražus, tvarkingas, daugiaaukščiai namai vis atnaujinami. Viename ir aš gyvenu.

Viskas buvo gerai, kol nesirgau. Staiga užpuolė nežmoniškas kosulys, beveik nebegalėjau kalbėti. Pasikviečiau kaimyną ir gerą draugą Praną, kad iškviestų pagalbą. Pranas, pamatęs mane, liepė greitai rengtis ir nuvežė į polikliniką.

Šeimos gyd. gerb. Šileikienė priėmė be eilės ir greitai parašė siuntimus rentgenui ir paguldyti į ligoninę. Po pusvalandžio jau gulėjau vidaus ligų skyriuje su prijungta lašelinės sistema.

Visam medicinos personalui, o ypatingai gydytojai gerb. Rimševičienei, kuri dėmesingai prižiūrėdavo mano sveikatą, ir šeimos gyd. gerb. Šileikienei dėkoju už nuoširdų ir šiltą bendravimą bei tinkamai parinktą gydymo planą.

Pagarbiai
Buvęs Jūsų pacientas Raimundas Petravičius

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite